0
Diétás reggelik

Diétás hamis tortilla

2015. January 8. Thursday

wrap-dietasanReggelire szoktam készíteni a hamis tortillát, mert nagyon gyorsan meg van, finom, és bármivel meg lehet tölteni.

A diétás tortillába bármi kerülhet amit szeretsz, de a legjobb, ha pici sovány sajttal, csirkével és jó sok zöldséggel töltöd meg. Nagyon szeretem, nem kell gyúrni, sodorni, viszont könnyebb vele dolgozni, mint a tojás wrappel, mert vastagabb.

Diétás tortilla hozzávalói

1 tojás

1 ek. dia-wellness süteményliszt koncentrátum

csipet só, és pici bors

pici kókuszzsír

szenhidratcsokkentett-wrapA tojást verd fel a sóval, borssal, majd keverd hozzá kézi habverővel a lisztet. Ha nagyobb sütőt használsz, akkor két tojásból is elkészítheted. A masszának folyékonynak kell maradnia, ha sűrűnek érzed adj hozzá egy pici tejet Én palacsinta sütőn szoktam sütni.  A felmelegedett tapadásmentes serpenyő alját kend meg kókuszzsírral, és erre öntsd rá a lisztes mixet. Mikor megsült az egyik fele forgasd át és süsd meg a másik felét. Hamar meg van, 2-3 perc az egész. Mikor már a másik oldalát sütöm rá szoktam tenni a sajtot, hogy picit rá tudjon olvadni. Majd mikor elkészült tegyél bele minden finomságot amit csak kívánsz, hajtsd be a két szélét, és tekerd fel.

Nagy kedvencem a majonézes csirkesalátával töltött diétás tortilla. Általában csak az a bajom vele, hogy elfogy. A diétás, hamis tortilla tekercs vacsorára is tökéletes választás. Meg marad a szendvicset ettem érzés, mégsem viszel be felesleges szénhidrátokat. Jó étvágyat hozzá.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply