0
Szépség és Wellness

Alakformáló masszázs

2012. February 21. Tuesday

Az alakformáló masszázs a kritikus területeket támadja, mint a has, a csípő, a comb. Ezeket a területeket képes formálni, fogyasztani. A titok nyitja abban rejlik, hogy a masszőr a megfelelő masszázs technika segítségével, speciális eszközökkel egy fajta nyirokmasszázst végez, amelynek segítségével beindul a méregtelenítés, a salakanyagok távozását segíti elő, azzal, hogy fokozza az adott terület vérellátását, fokozódik az anyagcsere és speciális nyomó mozdulatokat végez a zsírsejtekre. Ezért szokták zsírégető masszázsnak is nevezni ezeket az alakformáló, karcsúsító masszázsokat.

A salakanyagok gyorsabb távozásnak köszönhetően kitűnően használható a cellulitisz elleni harcban, mint kiegészítő kezelés, hiszen ez önmagában nem elég.

Ez a masszázs nem éppen kellemes, így ne arra készülj, hogy jó kis relaxáció közben szépen lefogyasztanak, viszont kitűnő egy jól megtervezett diéta, életmódváltás mellé.

A masszázs közben speciális olajokat is használnak, illetve krémeket, amellyel fokozzák a hatást.

A zsírégető masszázs előnye továbbá, hogy a bőr könnyebben regenerálódik, hiszen segíti a sejtmegújulást, ezáltal diéta után nem kell megküzdeni a lógó bőrrel, illetve puhává, bársonyossá válik a test, hiszen a méreganyagok is távoznak.

A masszázsnak akkor van igazán hatása, ha magfelelő diéta és testmozgás mellett iktatjuk be minimum 10 alkalommal. A masszázs önmagában nem segít, erre a masszőrök is felhívják a figyelmet, hogy az eredmény csak abban az esetben garantált, ha az egyén változtat az életvitelén is.

Masszázs előtt 2-3 órával már nem érdemes enni, és jó, ha be tudsz iktatni ebben az időszakban egy kis szaunázást is. Tökéletes például az infraszauna is. A kezelés napján 3-4 liter folyadék fogyasztása kötelező, a legjobb a tiszta víz (tisztított vagy szénsavmentes ásványvíz), illetve a méregtelenítő gyógyteák ízesítés nélkül, ugyanis a méreganyagok így tudnak távozni.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply