0
Otthon

Anyák napi ajándék ötletek

2012. April 30. Monday

Közeledik május első vasárnapja, az Anyák napja. Köszöntsd fel te is kreatív, egyedi ajándékkal édesanyádat, nagymamádat.

Csoki, süti, édes szeretet

Az édességet mindenki szereti, ha saját kézzel készítesz házilag sütit, tortát, kekszet, sokkal személyesebbé teheted az ajándékot.

 

Anyák napi ajándék ötletek kicsiknek

Klasszikus, de a divatból sosem megy ki ez a kedves emlék. A gyerekek kézlenyomatát sokféleképpen megörökítheted, akár a pici talpukat is. Készíthetsz kis virágot is belőle, vagy a gyerekek kezével díszíthetsz táskát, pólót is.

 

Fényképes ajándék ötletek anyák napjára

Készíts édesanyádnak családfát, nagymamáknak a gyerekeik, unokáik fényképeivel díszített bögre, párna, kép, váza tökéletes választás lehet.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mona 2014. May 4. Sunday at 10:28

  a muffin virág ha egymás mellé teszem nem fog szétesni??

  • Reply Codrean-Mágyel Györgyi 2014. May 4. Sunday at 14:02

   Szerintem a felépítés fontos, az alsó soron támaszkodik a középső és úgy a teteje. Érdemes vele eljátszadozni, hogy biztos egybe maradjon.

 • Reply Orsi 2014. March 17. Monday at 20:23

  Szia! Nagyon jó ötletek! Az lenne a kérdésem,hogya kéznyomatos táska és virág között van egy virág. Bibe van beletéve? Esetleg az elkészítéséről van anyagod? Köszönöm: Orsi

  • Reply Codrean-Mágyel Györgyi 2014. April 9. Wednesday at 05:35

   Szia! Az a virág ha jól emlékszem színes karton papírból készült, vagy te is dekorálhatod a kartont és a szirmai gombbal vannak összefogva, az a közepe, illetve drót van ráerősítve.
   Remélem tudtam segíteni.
   Szép napot!

  Leave a Reply