0

Diabetikus étrend

9,000Ft

A gyermek és felnőttkori cukorbetegség nem játék. Fontos, hogy orvosoddal konzultálva betartsd a szabályokat, hogy megelőzd a cukorbetegség okozta szövődmények kialakulását. A cukorbetegség kezelésének egyik fontos része a megfelelő diéta, mely segít megelőzni a szövődmények kialakulását,  vércukorszintet kordában tartja, és normalizálja a testtömeget.

Ez az étrend cukormentes, alacsony szénhidrát tartalmú reggeliket, ebédeket, vacsorákat kínál, aminek segítségével könnyebb lesz a váltás, egészséges, és még a fogyást is segíti.

 

 

Description

A cukorbetegség hazánkban egyre elterjedtebb. Szerencsére a boltok polcain is már számos cukormentes termék megtalálható, de eligazodni sokszor mégis nehéz. A diabetikus, cukormentes étrend egy olyan heti menüt és leírást tartalmaz, ami csökkentett, lassan felszívódó, alacsony szénhidrát tartalmú ételeket vonultat fel. Nem kell böngészned az után hogy mit ehetsz és mit nem, én összegyűjtöttem neked jó sok ételt, amit nyugodtan elkészíthetsz és megehetsz, illetve pontos leírást, hogy mit mivel válts ki, hogy a cukros étel átalakítva, számodra is fogyasztható legyen.

Mit tartalmaz a diabetikus, cukormentes étrend és online tanácsadás?

A diabetikus táplálkozási tanácsadás egy komplex csomag, mely összesen 6 információs anyaggal gazdagít. Tartalmaz egy cukorbetegeknek szóló ételkalauzt, melyben arról is olvashatsz, mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, hogyan kell cukormentesen, egészségesen táplálkozni úgy, hogy ne hízz, és segítse a fogyást vagy épp a súlytartást. Mit cserélj le, és mire. Mellékelve kapsz egy heti diabetikus menüt, melyben főétkezésenként több variációt is felsoroltatok, így tudsz válogatni, és a változatos étrend, mely nincs tele zsúfolva drágábbnál-drágább alapanyagokat tartalmazó ételekkel,  több hétre is segítséget nyújt. Diabetikus receptgyűjteményt is mellékelek, és ajándékba 3 értékes információs anyagot is az egészséges táplálkozásról, a motivációról, és a mozgásról.

Információs anyag az egészséges életmódról, táplálkozásról és mozgásról. Egy-egy összefoglaló, olyan írások, amik tömören, de mégis érthetően összefoglalják az egyes tápanyagok szervezetre gyakorolt hatását, a mozgásformák hatékonyságát, és lelki tippeket, melyek átsegítenek azokon a nehéz napokon, amikor feladnád, amikor megtorpansz.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diabetikus étrend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *