0

Vegetáriánus étrend

9,000Ft

HAMAROSAN ELÉRHETŐ

A vegetáriánus táplálkozás lehet kiegyensúlyozott egészséges, ám az egyoldalúan kialakított étkezési szokások, és egészségtelen elkészítési módok ellensúlyozhatják ezt, aminek következtében hiánybetegségek alakulhatnak ki és elhízás, ami cukorbetegséget és annak szövődményeit vonja maga után. Ezért fontos, hogy megfelelően legyen összeállítva a vegetáriánus étrended. Az itt található vegetáriánus étrend – húsmentes étrend tejtermékekkel és tojással- egészséges és segíti a fogyást, súlytartást.

Description

Tudtad hogy a vegetarianizmus nem csak egy táplálkozási gyakorlat vagy világnézet? Egyes betegségeknél orvosi utasításra kell követni a vegetáriánus étrendet, a betegség kezelése érdekében.

A vegetáriánus étrend lehet kiegyensúlyozott, egészséges, ám ha nem figyelsz oda, lehet nagyon egészségtelen, egyoldalú, melynek következtében nem csak az elhízás veszélye fenyeget. Azt gondolnánk, hogy a vegetáriánusok mind vékonyak, alacsony testtömeg indexszel rendelkeznek, ez azonban nem feltétlenül igaz. Nem megfelelő vegetáriánus táplálkozással nagyon könnyen lehet plusz kilókra szert tenni, a túlzott szénhidrát fogyasztás miatt.

Válaszd ezt a táplálkozási tanácsadás csomagot, ha egy olyan komplex információra vágysz, melyben mindent megtalálsz az egészséges vegetáriánus táplálkozással kapcsolatban úgy, hogy még a fogyást és a súlytartást is segíti.

Mit tartalmaz az vegetáriánus étrend és online tanácsadás?

Az vegetáriánus táplálkozási tanácsadás egy komplex csomag, mely összesen 6 információs anyaggal gazdagít. Tartalmaz egy vegetáriánus ételkalauzt, melyben arról is olvashatsz, mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, hogyan kell egészségesen táplálkozni úgy, hogy ne hízz, és segítse a fogyást vagy épp a súlytartást. Mit cserélj le, és mire. Mellékelve kapsz egy vegetáriánus heti menüt, melyben főétkezésenként több variációt is felsoroltatok, így tudsz válogatni, és a változatos étrend, mely nincs tele zsúfolva drágábbnál-drágább alapanyagokat tartalmazó ételekkel,  több hétre is segítséget nyújt. Diétás, egészséges vegetáriánus receptgyűjteményt is mellékelek, és ajándékba 3 értékes információs anyagot is az egészséges táplálkozásról, a motivációról, és a mozgásról.

Információs anyag az egészséges életmódról, táplálkozásról és mozgásról. Egy-egy összefoglaló, olyan írások, amik tömören, de mégis érthetően összefoglalják az egyes tápanyagok szervezetre gyakorolt hatását, a mozgásformák hatékonyságát, és lelki tippeket, melyek átsegítenek azokon a nehéz napokon, amikor feladnád, amikor megtorpansz.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vegetáriánus étrend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *