0

Táplálkozási és Életmód Tanácsadás

taplalkozas-dieta-tanacsadas

Személyre szóló táplálkozási tanácsadás. Életmód tanácsadás. Egyéni étrendkészítés, tippek és ötletek az egészséges táplálkozáshoz. Válogass kedvedre a különböző étrend típusok közül és mellékelten egy profi csomaggal ajándékozlak meg!

Táplálkozási tanácsadóként meggyőződésem, hogy számos betegség, rossz közérzet, energiahiány, fáradtság leküzdhető, ha változtatunk az étkezésünkön és bevezetjük a mozgást a mindennapokba. Az Érezd Magad Jól weblapon számos mozgással kapcsolatos cikket is megtalálsz, hogy könnyebb legyen választani a mozgásformák közül és legyen egy kis extra motiváció.

A testedzés, az egészséges táplálkozás és a lelki béke hármassága teremti meg azt az egyensúlyt, ami az egészséges életmód alapja! Az elhízott, göröngyös lábak, puha fenék, kibuggyanó zsírpárna ma sem sikkes, évről-évre a bikini lesz a divat, és a formás alak. Az egészségből is csak egy van, melyre vigyázni kell, óvni és mindent megtenni, hogy megtartsuk.

Kinek ajánlom az oldalt?

Mindazoknak, akik szeretnének új és helyes étkezési szokásokkal változtatni életmódjukon, fogyni önsanyargatás, éhezés nélkül, akiket érdekel az egészséges táplálkozás és a reform konyha, szeretné önmaga és családja egészségét megőrizni. Akik szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy a rohanó hétköznapokból kiragadják azt a kevés időt, amit saját maguk egészségére fordítanak – legyen szó egészséges ételek elkészítéséről, vagy testedzésről, relaxációról, jógáról-, hiszen hogyan is gondoskodhatnánk mások egészségéről, ha mi magunk közben lerobbanunk?

Az egészséges, fogyást segítő étrend mindenki számára elérhető, így válogathatsz a normál, a gluténmentes, laktózmentes, diabetikus étrendek  közül és természetesen vegetariánus étrendet is összeállítottam azoknak akik nem fogyasztanak hús készítményeket.

Arra gondoltam, hogy az eddigi tapasztalataim, kérések alapján 1-2 “különlegsséggel” is készülök nektek, így az étrendek között lesz olyan is, ami egyéb betegségek étrendi kezelésével segíti a tünetek megszüntetését, vagy ahol lehetséges a gyógyulást. Étrend és leírás pajzsmirigy alul működés esetén, magas vérnyomás csökkentésére és magas koleszterin szint csökkentésére.

Itt egy szuper lehetőség, hogy otthonról, percek alatt juthass hozzá olyan értékes információkhoz melyek segítik a fogyást, az életmód váltást, az egészséges táplálkozás megismerését, elsajátítását. Legnagyobb előnye, hogy bármikor elérhető, és nem kell időpontot egyeztetned, szabadságot kérned, elutaznod, várakoznod.

Eleged van már a sok fogyókúrából? Szeretnél végleg megszabadulni a túlsúlytól, és búcsút inteni a betegségeknek? Kezdd az alapoknál, változtass étkezési és életmódbeli szokásaidon és élj minőségi életet, még ha közhelyesnek, vagy elcsépeltnek is hangzik, még mindig ez a titkos recept.

Az online táplálkozási tanácsadás és online étrend mindazoknak szól, akik szeretnének egészségesebben élni, így súlyt tartani, vagy megszabadulni pár, netán több 10 felesleges kilótól. A komplex tanácsadás csomaggal összesen 5 értékes információs anyaggal leszel gazdagabb, amit így együttesen nehéz megtalálni bárhol máshol.

A tanácsadás csomag tartalmaz egy étrend kalauzt, mely segít eligazodni, hogy mit fogyassz, mit ne, mit mivel cserélj le, hogy ne kelljen lemondanod a finom falatokról. Az online dietetikai csomagban megtalálod a legjobb komplett heti menüt, ami főétkezésenként több opcióval is szolgál, így az egy heti menü, több hétre nyújt változatosságot, nem kell gondolkodnod mit főzz, mit vásárolj. Mellékletként a menühöz egy receptgyűjteményt is kapsz, amiben azoknak az ételeknek az elkészítését, hozzávalóit találod meg, amiket picit másképp kell elkészíteni, mint hagyományos társaikat. Megmutatom, hogyan változtass meg pár egyszerű dolgot,

A heti menü mellett, az egészséges életmódról, táplálkozásról és mozgásról is kapsz egy-egy összefoglalót, olyan írásokat, amik tömören, de mégis érthetően összefoglalják az egyes tápanyagok szervezetre gyakorolt hatását, a mozgásformák hatékonyságát, és lelki tippeket, melyek átsegítenek azokon a nehéz napokon, amikor feladnád, amikor megtorpansz.

Kérdésed van? Írj nekem a dietetika@erezdmagadjol.hu email címre

1 Comment

  • Reply Diétás, krémes kókusz golyó – liszt és cukormentes – FoxBox 2016. April 4. Monday at 20:06

    […] Online táplálkozási tanácsadás […]

  • Leave a Reply