0

Egészséges- Diétás Étrend

9,000Ft

Az online táplálkozási tanácsadás és online étrend mindazoknak szól, akik szeretnének egészségesebben élni, így súlyt tartani, vagy megszabadulni pár, netán több 10 felesleges kilótól. A komplex tanácsadás csomaggal összesen 5 értékes információs anyaggal leszel gazdagabb, amit így együttesen nehéz megtalálni bárhol máshol.

A tanácsadás csomag tartalmaz egy elemzést, melyben több  oldalon olvashatsz róla, hogy mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, tízóraira és uzsonnára. Mely ételcsoportokat száműzd, hagyd ki az étrended összeállításakor, és mi az amit előnyben részesíts, amit egy heti menüvel egészítettem ki. A heti menüben minden étkezésre több lehetőséget is felsorolok, így biztosan találsz olyat ami tetszeni fog, amit szeretsz, és így akár több heti menünek is megfelel!

Description

Egy egészséges, diétás étrenddel úgy fogyhatsz, hogy nem kell koplalnod, fogyókúráznod. A diéta itt nem megszorításokat jelent, csakis változtatásokat, melyeket ha megtanulsz – apró, egyszerű trükkök- egész életen át tarthatod. Életmódváltás, melyet a táplálkozással érdemes kezdeni. Az egészséges táplálkozás nem csak a súlyproblémákra megoldás, ezzel párhuzamosan, kéz a kézben segít megszüntetni, vagy megelőzni betegségeket. Nem csak fogyni vágyóknak ajánlott, hanem mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretne egészségesen élni, egészségesnek maradni, súlyt tartani, de nem koplalni.

Te is unod már az állandó fogyókúrát, koplalást, éhezést, majd az ezután következő éhségrohamokat, és az ezzel együtt visszakúszó kilókat? Akkor válaszd ezt az étrendet, ezt az online tanácsadást.

Mit tartalmaz az egészséges-diétás étrend és online tanácsadás?

Az egészséges-diétás táplálkozási tanácsadás egy komplex csomag, mely összesen 6 információs anyaggal gazdagít. Tartalmaz egy ételkalauzt, melyben arról is olvashatsz, mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, hogyan kell egészségesen táplálkozni úgy, hogy ne hízz, és segítse a fogyást vagy épp a súlytartást. Mit cserélj le, és mire. Mellékelve kapsz egy heti menüt, melyben főétkezésenként több variációt is felsoroltatok, így tudsz válogatni, és a változatos étrend, mely nincs tele zsúfolva drágábbnál-drágább alapanyagokat tartalmazó ételekkel,  több hétre is segítséget nyújt. Diétás, egészséges receptgyűjteményt is mellékelek, és ajándékba 3 értékes információs anyagot is az egészséges táplálkozásról, a motivációról, és a mozgásról.

Információs anyag az egészséges életmódról, táplálkozásról és mozgásról. Egy-egy összefoglaló, olyan írások, amik tömören, de mégis érthetően összefoglalják az egyes tápanyagok szervezetre gyakorolt hatását, a mozgásformák hatékonyságát, és lelki tippeket, melyek átsegítenek azokon a nehéz napokon, amikor feladnád, amikor megtorpansz.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egészséges- Diétás Étrend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *