0

Laktózmentes étrend

9,000Ft

A laktózérzékenység vagy más néven laktózintolerancia megkeserítheti a hétköznapokat, ezért válaszd ezt az étrendet, ha te is laktózintoleranciával küzdesz, de akkor is dönthetsz e mellett, ha még nem vizsgáltattad ki magad, azonban mégis puffadást, gázosodást érzel, hasmenést tapasztalsz ezen élelmiszerek fogyasztásakor. A laktózérzékenységet nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert egyszerű szabályokat betartva, változtatva az étkezési szokásokon teljes értékű  életet élhetsz és nem kell szenvedned a tünetektől. Fogyni is szeretnél? Az itt található laktózmentes étrend segíti a fogyást, súlytartást is!

Description

A laktózérzékenység lehet velünk született, kialakulhat gyermekkorban, de sokszor csak felnőttkorban tapasztaljuk. Amikor az ételallergia, ételintolerancia teszt alkalmával kiderül, hogy laktózérzékenységgel küzdünk nehéz kitalálni, hogy a megszokott tejtermékek helyett mit fogyasszunk. Hogyan készítsük el a kakaót, a pudingot, mivel süssünk, főzzünk, és miben is található valójában laktóz?

A laktóz a tejtermékekben található egyfajta cukor, melyet a laktózérzékeny személy nem képes lebontani, mert a szervezetéből hiányzik a laktáz enzim, vagy alacsony a szintje. A tejtermékek laktóz szintje eltérő, ezért fogyasztásuk függ attól is, hogy a laktózintolerancia milyen mértékű. Nem tudod, hogy mit fogyaszthatsz és mit nem? Nem tudod hogyan változtass étkezési szokásaidon úgy, hogy közben ne táplálkozz egyoldalúan? Fogyni is szeretnél, de laktózérzékeny vagy? Akkor válaszd a laktózmentes táplálkozási tanácsadás csomagot, melyben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, egy olyan komplex csomag, amit nem találsz máshol.

Mit tartalmaz a laktózmentes étrend és az online tanácsadás?

A laktózmentes táplálkozási tanácsadás egy komplex csomag, mely összesen 6 információs anyaggal gazdagít. Tartalmaz egy laktózmentes ételkalauzt, melyben arról is olvashatsz, hogyan kell laktózmentesen, egészségesen táplálkozni úgy, hogy ne hízz, és segíti a fogyást. Mellékelve kapsz egy heti laktózmentes menüt, melyben főétkezésenként több variációt is felsoroltatok, így tudsz válogatni, és a változatos, laktózmentes étrend több hétre is segítséget nyújt. Diétás, laktózmentes receptgyűjteményt is mellékelek, és ajándékba 3 értékes információs anyagot is az egészséges táplálkozásról, a motivációról, és a mozgásról.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laktózmentes étrend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *