0

Prémium csomag

15,000Ft

Speciális személyre szabott táplálkozási tanácsadás és étrend készítés online.

A személyre szabott tanácsadás előnye, hogy az egyén szükségleteit és igényeit figyelembe véve olyan étrendi és táplálkozási tanácsokat adhatok, melynek köszönhetően egyszerűbb lesz az egészséges ételek világában eligazodni úgy, hogy közben ne legyen teher egy új szokás kialakítása, egy új életforma felvétele. A táplálkozási tanácsadás segít megismerni a reform konyhák, a rengeteg diéta és az egészséges életmód kusza világát és segíti a fogyást, súlytartást is. Te igényeidnek, a Te szájízednek, a Te szokásaidnak megfelelően alakítom ki azt az étrendet, amit ha betartasz, vagy alapul veszel, akkor sikeresen véghezviheted célodat. Olyan információk birtokába kerülhetsz mellyel garantáltan gyökeresen megváltozik a gondolkodásod, és nem lesz nehéz számodra az életmódváltás, az egészséges életmód követése, kezdve ezt a táplálkozással.

Description

Kérhetsz tanácsadást saját magadnak, gyermekednek, ha fogyni szeretnél, vagy egyszerűen csak egészségesebben élni, elakadtál a diétáddal, vagy nem tudod mit, miért használj és ha bármilyen speciális kérésed van, ami miatt nehéznek érzed az étkezési szokásaid átalakítását, vagy úgy érzed, nem tudod mit fogyassz és szükséged van egy speciális étrendre. Legyen szó betegségekről, vagy épp ételekről, alapanyagokról amiket nem fogyaszthatsz, vagy nem szeretsz. A személyre szabott tanácsadás pont ezért is jó, mert a heti menüt is úgy tudom összeállítani, hogy biztosan a te igényeidnek megfelelő legyen.

Lehetsz fiatal, vagy idősebb, férfi, nő, vékony, vagy súlyproblémákkal küzdő, nem számít, egy a lényeg, hogy elkezdeni sosem késő! A személyre szabott táplálkozási tanácsadás online működik, ami külön előny, hiszen nem kell a zsúfolt hétköznapokból kiragadnod 1-2 órát, időpontot egyeztetni, elutaznod a dietetikushoz.

Hogyan működik a személyre szabott online tanácsadás?

Miután megérkezik hozzám az összeg, és a megrendelést feldolgozza a webáruház, kapsz egy letölthető kérdőívet, amit kitöltve vissza kell küldened nekem a dietetika@erezdmagadjol.hu email címre. A kérdőív alapján pontos képet kaphatok egészségi állapotodról, étkezési szokásaidról, és aminek segítségével teljesen személyre szabott információkkal tudok szolgálni. Ezért is fontos, hogy minden kérdésre válaszolj, és nyugodtan írj le bármit amit fontosnak tartasz. Ezt követően pár napon belül már nálad is lehet a komplett prémium csomag.

Mit tartalmaz az személyre szabott étrend és online tanácsadás?

A személyre szabott táplálkozási tanácsadás egy komplex csomag, mely összesen 6 információs anyaggal gazdagít. Tartalmaz egy ételkalauzt, melyben arról is olvashatsz, mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, hogyan kell egészségesen táplálkozni úgy, hogy ne hízz, és segítse a fogyást vagy épp a súlytartást, mindezt teljesen személyre szabottan. Mit cserélj le, és mire. Mellékelve kapsz egy heti menüt, melyben főétkezésenként több variációt is felsoroltatok, így tudsz válogatni, és a változatos étrend, mely nincs tele zsúfolva drágábbnál-drágább alapanyagokat tartalmazó ételekkel,  több hétre is segítséget nyújt – figyelembe véve, hogy mit szeretsz és mit nem. Diétás, egészséges receptgyűjteményt is mellékelek, és ajándékba 3 értékes információs anyagot is az egészséges táplálkozásról, a motivációról, és a mozgásról.

Információs anyag az egészséges életmódról, táplálkozásról és mozgásról. Egy-egy összefoglaló, olyan írások, amik tömören, de mégis érthetően összefoglalják az egyes tápanyagok szervezetre gyakorolt hatását, a mozgásformák hatékonyságát, és lelki tippeket, melyek átsegítenek azokon a nehéz napokon, amikor feladnád, amikor megtorpansz.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prémium csomag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *