0
Fitnesz

30 perc a formás alakért

2016. August 26. Friday

Most találtam a képet és az edzéstervet, szerintem nagyon jó lehet. Ki is fogom próbálni, még a nyaralás alatt a szobában, vagy épp a szabadban is le lehet nyomni. Ha nincs sok időd, vagy kezdő vagy akkor 3 kör helyett csinálj csak 2-t vagy 1-et.

A részletes leírás angolul itt olvasható és a kép forrása is ez, de szerintem  a kép alapján is egyértelmű, hogy mit kell csinálni. Ha mégsem, akkor kommentben segítsünk egymásnak!

4d165143b881e09ba6ed279e382c40a5

Az edzés lényege, hogy a képen látható gyakorlatokat adott ideig kell csinálni, 3 körben. Minden kör után 60 mp pihenő engedélyezett.

Tehát összesen 10 gyakorlat van. Szerintem a leghatásosabb úgy lehet, ha először végig csinálod mind a 10 gyakorlatot, pihensz 1 percet és utána újra kezded elölről.

3 sets 60 sec jelentése, hogy 3 “sorozat”, “kör”, hogy szokták ezt fitnesz szakszóval mondani amúgy? 60 másodperc.

Értelem szerűen ahol 45 sec van ott 45 másodpercig kell csinálni az adott gyakorlatot. Ahol két oldalra kell dolgozni és 30-30 sec van, ott egyik oldalra is 30 mp, másikra is 30 mp.

Jó edzést, izzadást Nektek is! 🙂

A legjobb ha mellé extra kardió edzést is be tudsz iktatni.

Illetve ne feledjétek, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás együtt adják az eredményt, és a mozgás rész 30%-ot tesz ki, tehát nagyon nem mindegy mit eszel, ha fogyni, formálódni szeretnél, súlyt tartani, egészséges maradni.

Ne feledd, én tudok segíteni!Olvass róla bővebben itt, hidd el megéri!

Online táplálkozási tanácsadás

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply