0
Egészség Fitnesz

Pocaktámasz – kismamáknak ajánlom

2017. April 5. Wednesday

Egy nagyon szuper terméket szeretnék bemutatni nektek, amit a napokban volt szerencsém kipróbálni, és szerintem még pár hónapig jó segítő társam lesz. Ahogy a receptjeimet is csak akkor osztom meg, ha már kipróbáltam, tényleg sikerült, tetszik, finom, így van ez egyes termékekkel is. Kipróbálom, ízlelgetem, és ha tetszik, bevált, nem tartom magamban a szót.

Kisgyermekes Kismamaként úgy gondolom az egyik leghasznosabb dolgot hoztam most Nektek, Kismamáknak, a Pocaktámaszt!

 

A pocaktámaszról bővebben itt olvashatsz

 

Szerencsés vagyok, mert fitt vagyok, fittnek érzem magam a várandósságom alatt is. Egy átlagos, fitt édesanyának tartom magam, tehát egy egyszerűen járható utat tudok Neked mutatni. Szerencsés vagyok, mert bár műtöttek 2 gerincsérvvel, a derékfájásaim szinte teljesen elmúltak, és csak nagyon ritkán kínoznak. Szerencsés vagyok, mert sokat tudok  mozogni. Napi szinten otthon edzem súlyzókkal, gumiszalaggal, vagy éppen kocogni járok. Szerencsés vagyok, mert a 2. Babánkat várjuk, és egy örökmozgó majdnem 2 éves anyukája lehetek. Szerencsés vagyok, mert a munkám nem terhel le fizikálisan. Mindezek mellett azonban a nap vége felé igazán el tudok fáradni, egy-egy pörgősebb nap után, bizony érzem a pocakom, ami rohamléptékkel növekszik, sokkal nagyobb, mint az első terhességnél volt. Viszont a pihenést már másképp tudom megoldani, mint 2 éve. Szerintem ezt nem kell bemutatnom, főként ha már Neked is van otthon 1-2-3 gyerkőc és úgy vagy kismama.

Kicsit izgultam, hogy mit fogok én kezdeni az utolsó 2-3 hónapban, ha már most ekkora a pocak, de nem szeretném, hogy a kisfiam kimaradjon a sok jóból, mert anya nem tud menni sokat, hamar nehezedik a pocakja, pihennie kell. És persze a mozgás, az nem maradhat el, ha csak orvos nem tiltja. Nekem akkora extázis, hogy 22 hetes kismamaként tudok futni – akarom mondani kocogni- mert imádom, feltölt, és legutóbb a 16. hétnél abba kellett hagynom, most meg jól esik. De nagy pocakkal, kellene extra védelem.

Ekkor jött a Pocaktámasz. Megkaptam, kipróbáltam, és már nem izgulok. Nekem a derekam nem fáj, viszont fárasztóbb napokon délutánra azt érzem, hogy a pocakom olyan nehéz, és keményedni kezd – szedek mindent amit kell és iszom eleget- hogy a kezemmel alulról picit fognom kell, hogy kényelmes legyen. A pocaktámasz ezen tökéletesen segít. Segít “tartani” a hasamat, ha nagyobb lesz a pocakom még hasznosabb lesz. Azzal, hogy tartja a pocakom, a tartásom sem változik, nem görnyedek, hogy ide-oda helyezzem a súlyt, ezzel kicsit könnyítve a helyzeten, így elkerülhetem a gerincfájdalmakat a későbbiekben is.

Futáshoz és otthoni tornához is kipróbáltam. Futónadrág/edzőnadrág alá vettem fel. Futáskor olyan érzés volt, mintha egy védőháló lenne a pocakomon, így az nem rázkódik, nem nehezedik, nem kell cipelnem, nagyon jó volt. A futó technikám érzem, hogy változott, sokkal óvatosabb, lassabb is vagyok, és a rázkódásra is annyira figyelek, hogy szinte csak siklom :D, de pocaktámasszal ezt még biztonságosabbnak érzem. Azt érzem, hogy alá van támasztva, körbe van ölelve a pocakom, szépen a testemhez simul, és ahogy még nagyobb lesz a hasam, ez még jobban segíteni fog. Reméltem, hogy ezt az érzést fogom kapni, mert erről nem nagyon olvastam, és bevált, úgyhogy most már azt érzem, hogy nagyobb pocakkal is teljes biztonsággal fogok tudni majd futni járni, ha a baba is úgy akarja.

Ami még tetszik, hogy nem látszik. Jó persze nem azt mondom, hogy egy hófehér estélyi alatt láthatatlanul viselheted, de egy átlagos ruha alatt elvész. Látjátok? Szűk ruhánál, maximum egy picit látszik, szerintem tökéletesen vállalható, főként, hogy kényelmes és segít.

Az anyag minősége is tökéletes. Kérdésed van mérettel, vagy egyéb infókkal kapcsolatban, az ügyfélszolgálat gyors és kedves, és a szállítás is nagyon gyors. Nekem ezek is számítanak, ha egy terméket szeretnék rendelni, megismerni.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply