0
Húsvét Otthon

Húsvéti tojás dekoráció

2014. March 21. Friday

Már most érdemes elkezdeni gyűjteni a kifújt tojásokat, mindössze 1 hónap és Húsvét. Most aztán jó nagy levegőre lesz szükséged, ha rántottát készítesz, de megéri, mert olyan szép, mikor a vázában a barka, vagy egy faág szebbnél szebb kifújt, hímes tojásokkal van díszítve, és a gyerekeknek is nagyon élvezetes, ha mókás tojás figurákat készíthetnek.

A tavalyi húsvéti tojás dekoráció mellé idén újabb ötleteket találtam, nagyon jók, biztosan én is megcsinálok párat.

A húsvéti tojásokat dekorálhatod gyakorlatilag bármivel. Készülhetnek szalvéta technikával, ragaszthatsz rá gombokat, gyöngyöket, tehetsz rá masnit, befestheted egy színűre, vagy készíthetsz nekik arcot, fület, csákót, és így lesz tojásból kisember, vagy nyuszi, csibe. Horgolhatsz is köré szép mintás ruhácskát, vagy éppen a főtt tojásokat dekorálhatod a hagyományos harisnyás, hagymaleveles módszerrel.

husveti-tojas-szalvetaval

husveti-tojasok-disz tojasfestes-hagymahejjal tojas-allatok Painted easter egg in little bird nest husveti-tojasok husveti-tojas-figurak husveti-tojas-szalvetatechnika husveti-tojas-disz husveti-tojas-dekoracio horgolt-husveti-tojas Colored eggs with bows and tulips for Easter egyszeru-husveti-tojas csodaszep-husveti-tojasképek forrása

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply