Rend a lelke mindennek – rendszerezzünk, szervezzünk

Rend a lelke mindennek – rendszerezzünk, szervezzünk

Rendszerezni nem csak a zokni fiókban vagy az evőeszközök és iratos polcon érdemes. Én szeretem, ha rendszer van az egész életemben, sokkal gördülékenyebben telnek a hétköznapok, és ha rend van itthon, a munka is könnyebben megy. Viszont rendet tenni és rendet tartani is egyszerűbb, ha van egy szisztémád, ahogy és ahol a dolgokat tárolod, ahogy a programokat szervezed. Könnyebb rendszert vinni a hétköznapokba. Főleg most, hogy elkezdődött az iskola a gyerekeknek, a munkahelyen is beindul a pörgés, jó, ha van egy naptárad, és a legjobb, ha van egy családi tervezőtök, ahova fel lehet vezetni akár a különórákat, az extra programokat, ötleteket mi legyen az ebéd.

Nekem nagyon tetszenek a krétatáblák, és olyan ötletesen lehet őket elhelyezni, felhasználni, hogy bármilyen lakásban elhelyezhetőek. Lehet modern, lehet vintage, felosztatod a hét napjaira, vagy akár csak felsorolás szerűen írhatsz rá.

kretatabla.rendszer kretatabla-naptar kretatabla

Ha szeretsz inkább fecnikre irkálni, te is inkább olyan jegyzetelős fajta vagy, akkor készíts divatos jegyzettartót, amit nyugodtan elől hagyhatsz és akár a gyerekszobába is nagyon praktikus.

rendszerezo

Egyéb DIY rendszerezőt is készíthetsz otthonra, például dugókból, ami, mint egy parafatábla tud üzemelni. Helyezd szép keretbe, és akaszd a falra, hidd el, jól fog mutatni.

dugo-jegyzettabla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers