0
Otthon

DIY hőlégballonos papír forgó – gyerekszoba inspiráció

2015. April 29. Wednesday

Szerettem volna készíteni egy forgót a kisfiúnknak, dísznek a szobájába, ami színes, aranyos, kisfiús. A kiságy fölé helyezhető forgónak inkább boltit választottunk, mert az zenél, forog, és nyugodtan lehet játszani is vele.

Úgyhogy én papírból készítettem egy szép színes forgót neki, amit a lámpára tettünk fel. Nagyon aranyos lett, nekem tetszik a hőlégballonos papír forgó.

forgo

Elkészíteni egyszerű, kisgyerekek szobájába nagyon aranyos. A ballonok felső részéhez cseppformát vágtam, 3 darabot, egymásra raktam őket és tűvel, cérnával középen összevarrtam. Praktikusabb, mint a ragasztás, mert utána könnyebben lehet széthajtogatni is, nem esik szét, nem enged el. Majd az aljához megcsináltam a kiskosarakat szintén papírból, ragasztóval és végül ezeket összevarrtam. A felhőket ugyanígy készítettem el, 3 egyforma felhőforma, középen összevarrva, majd utána lehet őket széthajtogatni.

papir-forgo

Hurkapálcikát ketté vágtam és fehér spárgával tekertem körbe, de le is lehet színesre festeni őket. Ez után már csak rá kell kötözni a hőlégballonokat és a felhőket a kereszt alakban összeragasztott pálcikákra, és már kész is.

Úgy a legszebb, ha a léggömbök legalább 2 féle színből készülnek.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply