0
Szépség és Wellness

2012 sminktrend

2012. February 1. Wednesday

Természetesség
Az idei évben is trendi lesz a makulátlan bőr és a láthatatlan smink. Egy jól megválasztott korrektor, alapozó, púder kombinációval elérheted, hogy bőröd porcelán kinézetű legyen, de mégis természetes hatású. Kerüld a bőrszínedtől elütő alapozókat, nincs is annál csúnyább látvány, mint mikor már keretbe foglalja valaki az arcát egy teljesen elütő színnel. Illetve ne felejtkezz el, hogy púder kerüljön a nyak és a dekoltázs részre. A bőrtípusodnak megfelelő terméket válassz, hiszen ha túlzottan fénylő, vagy pikkelyesen hámló bőr látványa inkább csúnya, mint trendi. A szemhéjadat is púderezd, enyhén ki lehet emelni a szemet szempillaspirállal, és az ajkakat natúr szájfénnyel. A Versace és Valentino modelljei így vonultak kifutóra az új kollekció bemutatásakor.

 

Füstös
Nem most lesz az, amikor búcsút kell intenünk a tavaly beszerzett fekete és szürke szemhéj púdereknek, hiszen a füstös szem idén is nagy divat lesz. Az enyhén szürkén kiemelt és tussal kihúzott, szempillaspirállal befejezett szemfestéstől az egészen pandás beütésig minden hódít. A Dolce&Gabbana és a Chanel modelljein is ez a trend köszönt vissza a kifutón

 

 

Ajkak
Ha inkább az ajakaid kiemelése fontos számodra, akkor idén is kedvez neked a divatvilág, hiszen a piros, vörös, narancs, minél erősebb és ütősebb rúzsok ismét hódítanak. Egy természetes smink mellé tökéletes választás. A szemed kevésbé legyen hangsúlyos, hogy ne papagájos legyen az összhatás. A Gucci modelljei is vörös rúzst viseltek legutóbb.

 

 

Színes nyár
Nyáron hódolhatsz a színeknek, és gyakorlatilag bármilyen színt és színkombinációt választhatsz a szemhéjadra, mindenképpen menő leszel.

Szemhéjtus, rózsaszín
A legkedveltebb és leggyorsabb módszer idén is az lesz, ha rózsás árnyalatú szemhéjpúdert választasz, és tussal kiemeled a szemed, ezek után csak egy kis szempillaspirál és pirosító és indulhatsz is.


+1 tipp: Tudtad, hogy idén sem lesz már divat a vékony és tetovált szemöldök?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply