0 items 0Ft
Modern hálószobák

Modern hálószobák

A lakás legnyugodtabb szigetének a hálószobának kellene lennie, ahonnan kizárod a külvilágot, csakis a te és párod intim szférájának tekinted. Ez az a hely, ahova nem szabad bevinni a munkahelyi problémákat, a sok stresszt, itt pihened ki a nap fáradalmait, ölelheted felhőtlenül kedvesed, párna csatázhatsz a gyerekekkel és feltöltődhetsz. Ezért nem mindegy milyen hangulatot teremtesz a hálódban. Ha nincs külön szobád a hálónak, akkor is alakítsd ki a körülötte lévő teret úgy, hogy ott a pihenésé legyen a főszerep.

Idén is hódítanak a fekete fehér hálószobák, ahova csak minimális színeket csempésztek be a tervezőik és lakóik.

Minimál stílus

A széles ágykeret, a kevés dísz és szín a minimál stílus kedvelőinek ajánlott.

Szürke

A magas, szürke fejtámla és szürke ágytakaró harmóniája, a fekete-fehér játéka a precizitást tükrözi.

Kavalkád

Hálószobád egyik falára nyugodtan tehetsz mintás tapétát, akár jó sok levél, virágmintával tarkítottat is. Egyfajta jellemet kölcsönöz a szobának, főként, ha minél kevesebb színt tartalmaz. Tökéletes választás a fekete-fehér mellé a türkiz szín

Modern színek és tárolók

Sok díszpárnával feldobhatod az ágy és a szoba hangulatát, azonban vigyázz, ha éjjeli szekrényed nyitott mindig tartsd rendben. Ötletes megoldás a 2 belógatott lámpa.

Hálóban a fürdő

Egyre divatosabbá válik, hogy a hálószobához kisebb-nagyobb fürdőszoba tartozik. Praktikus megoldás, ha tejüveggel választod azt el a hálótól, így a tér sem tűnik kisebbnek és napközben természetes fény mellett használhatod a fürdőt.

Egy kis kelet

Csempészd be ízlésesen a kelet varázsát a hálószobádba. Nem kell mindennek virágmintában díszelegnie, a kevesebb néha több. A falra szerelt fejtámla, a díszként szolgáló legyezők meghozzák a hangulatot

Egyszerű romantika

Finom tapéta, díszes tükör, pasztell színek, picit régies stílus és máris egyfajta romantikát csempészhetsz a hétköznapokba.

Vedd színesre a formát

A világos padló és bútor mellé tökéletes választás egy merész szín a falra. A pillangó pedig egy fókuszpontot adnak a szobának.  A hatalmas szekrény praktikus, mindent elnyel, ezzel megakadályozva, hogy rendetlenség legyen a szobában.

Igazán modern

Ki gondolná, hogy a fagerendák közé ilyen egyszerű becsempészni a modern világot. Egy jól megválasztott szín, egy félig rejtett fürdőszoba tökéletes összhatást kelt anélkül, hogy túl soknak éreznénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers