0
Otthon

Irány 2013- szilveszteri dekoráció

2012. December 28. Friday

Készülsz már a szilveszterre? Ha otthon rendezel szilveszteri partit, ne felejtsd el a megfelelő dekorációt se. Kisebb összejövetelt vagy nagyobb bulit szervezel 2012 elbúcsúztatására? Vedd fel a ritmust és saját készítésű szilveszteri dekorációval dobd fel a hangulatot.

Az anyósnyelv kötelező szilveszteri kellék. Ha idegesít a hangja használd fel a dekorációhoz.

Ötletes, ha készítesz egy tálaló asztalt, koktélbárt szilveszterre. Az asztal fölé színes gömböket, színes papír füzéreket helyezz. Készíts többféle bólét és a tálaláshoz  a pezsgős, és koktélos poharak szárára köss szatén masnit. Ötletes és egyedi ha az apró süteményeket idén egy tál helyett egy nagy üveg edényekbe teszed. A sok üveg csillogó hatást varázsol.

Szilveszteri vacsora vendégeit  személyre szóló üdvözlőkártyával is meglepheted, melyet egy szalaggal köss egy fenyő ágra, és ezt helyezd a tányérra.

A sok gyertya kellemes hangulatot teremt, így szilveszterkor sem hiányozhat. Nagy üveg gyertyatartókat tekerj körbe selyem szalaggal, egy váza is tökéletes választás, helyezz bele nagy gyertyákat, így egész estére meg lesz oldva a hangulat világítás, és nem kell cserélgetni a mécseseket sem.

Nyomtass apró, lekicsinyített képeket barátaidról, szeretteidről, vicces képeket, kör formában vágd ki és kész is a meglepő, izgalmas házi konfetti.


Az apró karácsonyfa díszgömböket nem csak a fára aggathatod, pezsgőspohárba, vázába helyezve tökéletes szilveszteri dekorációt varázsolhatsz.

Gondoltad volna, hogy a citrom milyen ötletes szilveszteri dekoráció? Egy két fényes gömb, zöld levélke és kész is a természetes dekoráció. 
Az üveg vázát víz helyett tobozokkal töltsd fel, helyezz bele magyal ágat, vagy akár egy fenyő ágat. Minden vendégnek ajándékozz egy apró cetlit, amire felírhatják újévi kívánságaikat, és ezeket lógassátok fel az ágakra.

Ötletes papír dekorációkat is készíthetsz szilveszterre. Hajtogasd a díszes, színes papírokat legyező formában, és alakíts belőle órát, naptárat. A parafa dugókat is felhasználhatod, 1-10-ig számozd meg őket, ez az éjféli visszaszámolást fogja jelképezni.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply