0 items 0Ft
Karácsonyi adventi naptár – karácsonyi ötletek

Karácsonyi adventi naptár – karácsonyi ötletek

Készülsz már az adventre? Az adventi időszak nagyon fontos, hiszen ez alatt az egész család lélekben is ráhangolódik a karácsonyra, és hogy mi a feladatunk? Hogy elvarázsoljuk az otthonunkat, ünnepi díszbe öltöztessük, apránként karácsonyi hangulatot csempésszünk a mindennapokba . Főként gyerekes családoknál nagyon izgalmas az adventi naptár. Az adventi naptáron a vissza számolás december 1-én indul. A boltban vásárolhatunk csoki adventi naptárat, azonban sokkal izgalmasabb ha házi készítésű karácsonyi naptárral örvendeztetjük meg a gyerekeket, vagy akár párunkat. Az saját készítésű adventi naptárunkat egyedi meglepetésekkel tölthetjük meg. Készíthetünk édességeket, írhatunk meglepi üzenetek, és saját ízlésünknek megfelelően dekorálhatjuk a karácsonyi naptárat.

Neked melyik ötlet tetszik a legjobban? Használhatsz régi joghurtos dobozokat, varrhatsz, de akár a régi ruhás csipeszekből is nagyon vintage adventi naptárat készíthetsz.

 

sajat-keszitesu-adventi-naptar

 

naptar-advent olcso-adventi-naptar naptar-adventra karacsonyi-otletek karacsonyi-keszulodes karacsonyi-dekoracio karacsonyi-adventi-naptar hazikeszitesu-adventi-naptar hazi-keszitesu-adventi-naptar hazi-keszitesu-karacsonyi-naptar karacsony-advent-naptar advent-naptarak adventi-naptar-karacsony adventi-naptar-keszites adventre-naptar diy-adventi-naptar adventi-naptar-otlet adventi-otletek egyszeru-adventi-naptar adventi-naptarak adventi-naptar-gyerekeknek adventi-naptar-hazilag adventi-naptar adventi-karacsonyi-naptar

4 comments

  1. Pingback: Ünnepre hangolódás # 6 – Készíts adventi naptárat! | Türkiztoll

  2. Pingback: Karácsonyi ajtódísz és ablakdísz

  3. Pingback: Adventi koszorú ötletek – legjobb karácsonyi koszorúk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers