0
Karácsony Otthon

Karácsonyfa dekorációk – inspirációk karácsonyra

2013. December 9. Monday

Gondolkodtál már rajta idén hogyan díszíted fel a fát? A tavalyi díszeket használod vagy beújítasz és teljesen más stílus, szín fog idén dominálni a karácsonyfán? Ha még nincs ötleted, íme néhány kép, nekem nagyon inspirálóak ezek a karácsonyi nappalik, és már csak nézegetni is jól esik őket. Igaz? Valójában, a képeket látszik, hogy nem is kell túl sok dísz a karácsonyfára, ha elhelyezel egyéb karácsonyi dekorációkat is a szobában. Így akár idén kipróbálhatsz valami teljesen új színkombinációt, sőt akár házi készítésű díszekkel is dekorálhatod, nagyon hangulatosak és extra költségekbe sem vered magad.

Remélem találok megfelelő méretű kosarat az idén, és abban tudom a fát elhelyezni, mert nagyon hangulatos, és jó ötlet, és imádom a kosarakat.

egyszeru-karacsonyfa hangulatos-karacsony karacsony

Hogyan terítsünk karácsonykor? Karácsonyi asztal dekorációk

karacsony-2013 karacsonyfa karacsonyfa-dekoracio karacsonyfa-diszites karacsonyfa-otletek karacsonyfa-pici karacsonyfa-vintage karacsonyi.hangulat karacsonyi-dekoracio karacsonyi-hangulat-nappaliban karacsony-kandallo leghangulatosabb-nappali-karacsony legszebb-karacsonyfa pici-karacsonyfa vintage-karacsonyfa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply