0
Karácsony Otthon

Vintage karácsony

2013. December 18. Wednesday

A karácsony mindenhol nagyon szép, és különleges, de összeszedtem, hogy vajon milyen lehet a karácsony vidéken, egy vidéki stílusban berendezett otthonban.

Azt hiszem most már egyre feltűnőbb,  hogy vonzódom a vintage, country stílushoz. Nézegetem a képeket és tetszenek a nagyon fényes, nagyon letiszult, nagyon csillogó, nagyon új dologk, de mégis ez a stílus amit ha meglátok akkor azt érzem, hogy “otthonos”. A nagyon kopott, nagyon régies beütés inkább csak a beállított, magazin fotózáshoz készített képeken tetszik. A régi újra festett, felújított változata, kicsit kopottas hatása, és a valóban kopott között azért van különbség. Illetve a koszos, öreg, és a szépen rendbe tett, ízlésesen berendezett, a modern és a régi ötvözete is más teljesen.

Nektek tetszik ez a fajta stílus, tetszik a letisztult karácsonyi dekoráció, ahol inkább a természetes dolgok kerülnek előtérbe a művel, műanyaggal szemben? A vintage karácsonyi stílus hangulata számomra nagyon más, nagyon meleg, nagyon kedves.

karacosny-vintage

karacsonyi-dekoracio karacsonyi-dekoracio-vintage karacsonyi-gyertya-dekoracio karacsonyi-haloszoba karacsonyi-otletek karacsonyi-terites rusztikus-karacsony rusztikus-karacsonyi-dekoraci videki-stilus-karacsony vintage-dekoracio-karacsonyra vintage-karacsony vintage-karacsony-2013 vintage-karacsonyi-dekor vintage-kari vintage-kari-dekor vintage-termeszetes-karacsony

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply