0
Ősz Otthon

Őszi dekorációk – lakberendezési inspirációk

2014. October 3. Friday

Hétvégén megyünk 2 napos kirándulni. Csupa kaland ez az év, de kihasználunk minden pillanatot, amit kettesben tölthetünk, és megyünk, amíg jó az idő.  Most Írország legdélibb pontja felé vesszük az irányt. Menet közben szerencsére lesz dimbes-dombos, erdős táj, így tudunk sétálni egyet az erdőben, és ki tudunk kapcsolni, beszélgetni, hallgatni a madárcsicsergést.

Az őszi erdőlátogatásban azt is szeretem, és mindig nagyon várom, hogy terméseket tudjak gyűjteni, mert olyan szép őszi dekorációkat lehet belőle otthon készíteni. Sőt már az is sokkal jobb érzéssel tölt el, ha egy tálat tele tudok pakolni frissen szedett őszi dolgokkal. Ráadásul azokat a tobozokat is most fogom begyűjteni, amit majd karácsonykor fogok felhasználni.

Okosan már előkészítettem 2 zacsit is, egyet az erdős résznek, egyet pedig az óceán partnak, hiszen a kagylókat is előszeretettel gyűjtöm, de általában a parton jut eszembe, hogy nincs nálunk semmi, amibe bele lehetne tenni a kincseket.

Te hogy állsz őszi dekorációval? Nekem csak szeptember végén jutott eszembe, hogy egy két dolgot, ami nyárias, jó lenne lecserélni ősziesre. Hiszen ekkor jöttünk vissza a nyaralásból, és valójában még a nyári ruhák elpakolásával sem végeztem, a legtöbb átmosva, vasalásra vár. Szerintem ma a végére is járok a dolgoknak, különben nem lesz ennek így jó vége, és fejemre nő a ház.

Mindenesetre az őszi dekorációkról szerettem volna írni, mert nekem fontosak, szeretem ezt az évszakot (is), és biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az ősz egyedüli rajongója, ezért is hoztam pár aranyos őszi dekorációs ötletet, hogy inspirálódjunk ősszel is közösen.

dekoracio-osszeloszi-kosaroszi-inspiraciooszi-dekoracios-taloszi-dekoracioszi-ajtokoszorulevel-gyertya

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply