0
Otthon Vidék és vintage

Kreatív családi fotó fal

2014. February 28. Friday

Össze szedtem a szerintem legjobb ötleteket, hogyan helyezzük el családi fotóinkat az otthonunkban, kreatív fotó falak, családfák, jobbnál jobb képes ötletek. Imádom a képeket, le sem tagadhatnám, állandóan fotózunk, minden élményt megörökítünk, szeretem nézegetni a régebben készült fotókat, vizuális típus vagyok, az emlékek csak úgy tódulnak, ha elő veszek egy régebbi albumot.

A mai digitális világban a legtöbb képünk nekünk is a számítógépen pihen, de időnként leülünk, és válogatunk, előhívatunk képeket és albumba rendezzük őket. Szeretem a képkereteket is, ahogy mászkálok a házban fel feltűnik itt-ott egy-egy családi fotó, emlékezetes pillanatról készült fotó.

A pinteresten nagyon jó ötleteket, olyan szép családi fotó falakról, 1-2-t biztosan mi is meg fogunk valósítani közülük.  Van köztük modern, vintage, pár képből álló, sok képből álló, keretes, nyomtatott. A fotó falak igazán otthonosság, meghitté teszik a lakást, az emlékek szeretettel, örömmel töltik meg a légkört.

Nagyon kedves ötlet, ahogy a család legfiatalabb tagjának 1. évét összefoglalták.
1.ev-

Minden bizonnyal ez a családfa a nappali éke lehetne bárhol.

csaladfa

csaladi-kepek

Imádom, a vintage világ amúgy is közel áll a szívemhez, az újrahasznosítás, a kreatív ötletek, minden egyben.
csaladi-albumok

vintage-foto-album vintage-album

Ötletes emlék a gyerekek születéséről

csaladi-foto

Így töltsd meg az unalmas közlekedő, folyosó falát élettel és hangulattal.csaladi-foto-fal

csaladi-fotok

Érdemes benevezni egy profi fotózásra is, kétségkívül megfizethetetlen ezeknek a képeknek az értéke, és biztosan örömteli fotók készülnek, amin a család összes tagja rajta van.
csaladi-kepek-a-falon

kreativ-csaladi-fotok

kreativ-foto-fal

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply