0
Húsvét Otthon

Horgoljunk, varrjunk Húsvétra – DIY húsvéti ötletek

2014. March 10. Monday

horgolt-husveti-nyuszi

Bár még több mint 1 hónap van Húsvétig, ahogy magamat ismerem jobb, ha már most elkezdek gondolkodni, hogy milyen is legyen idén a húsvét? Kirándulós, vagy itthon maradjunk? E szerint kell egy finom húsvéti menüt kitalálni. De ami ennél is jobb, hogy lehet újra dekorálni, lehet készülődni. Az ünnepekben a készülődés a legjobb, akármilyen hosszúra nyújthatjuk, tervezhetünk sok mindent, és van időnk megvalósítani, ha időben neki látunk. Együtt a család, jól érezzük magunkat, kikapcsolódunk, viszont olyan gyorsan elrepül, érdemes emlékezetessé tenni, hogy teljesen elüssön a hétköznapoktól.

Amit már mindenképpen érdemes most átgondolni a húsvéttal kapcsolatban, hogy milyen lesz a húsvéti dekoráció. Lesznek húsvéti tojások, virágok, készítesz díszt az asztalra, kettesben lesztek pároddal, vagy a nagycsalád együtt húsvétozik? Gyerekek vannak már a családban? E szerint érdemes készülődni. Aki szereti a kézimunkát, a házilag készített díszeket biztosan örülni fog a következő ötleteknek. Összegyűjtöttem pár horgolt húsvéti dekorációt – horgolt húsvéti tojást, horgolt nyuszit, horgolt kosarat- és egyéb anyagos húsvéti dekorációkat is, amit megvarrhatsz kézzel, vagy varrógéppel.

kotott-nyuszi

varrj-husvetra nyuszi husveti-dekoracio husveti-dekoraciok husveti-horgoltnyuszi husveti-tojasgyujto husveti-báb husveti horgolt-husveti-tojas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply