0
Anyák napja Otthon

DIY anyák napi ajándékok

2014. April 30. Wednesday

Készülsz már az anyák napjára? Emlékszem oviban gyártottuk a sólisztgyurmás kézlenyomatokat, kifestettük, az óvónéni bele írta a nevünket és a dátumot. Vajon még mindig szokás ez az oviban? Hiszen nagyon kedves ötlet, mai napig őrizgeti anyu hármunk mini tenyérlenyomatát. Azóta felnőttünk, és a kézlenyomatokat felváltották a vásárolt ajándékok, a virágcsokrok. Most viszont olyan jó diy anyák napi ajándék ötleteket találtam, amit az apukák és a gyerkőcök együtt könnyen elkészíthetnek, hatalmas meglepetést szerezve ezzel a mit sem sejtő édesanyáknak. Hajrá apukák, munkára fel. Oh, legalábbis így képzelem el, hogy az én férjem tuti gondolni fog ilyenekre is majd a jövőben.

De te is elkészítheted bármelyik ötletet, bevonva a gyerekeket, és a nagyinak ajándékozhatjátok május 1. vasárnapján (idén május 4-én). Ha még nincs gyerek a családban akkor is érdemes elgondolkodni, hogy vajon a te édesanyád örülne egy saját készítésű ajándéknak anyák napján? Biztosra veszem, hogy igen. Na jó, nem kell a 38-as lábad színes lenyomatával díszített pólót ráerőszakolni anyura, viszont a gyerekkori képekből mazsolázva egy szép kollázst, vagy egy vintage családi képet egyszerűen összehozhatsz, de készíthetsz papír virágcsokrot is, ami biztosan nem fog elhervadni.

Az ajándék mellé vers is jár, ha nem érzed magad egy szavalóművésznek az sem baj, valószínűleg, ha felnőtt fejjel neki állsz verset mondani anyukádnak, az első sor után a sírástól már úgysem fogja érteni. De minimum írd le neki, köszönd meg, hogy van, hogy szeret, és hogy életet adott neked, felnevelt oly sok szeretettel.

Anyák napi versek

Anyák napi versek nagymamáknak

papir-virag-anyak-napjara

otletes-anyak-napi-ajandek virag anyak-nappi-ajandek-diy anyak-napja-diy-ajandek anyak-napja-diy anyak-napja anyak-napi-virag anyak-napi-sajat-keszitesu anyak-napi-otletek ajandek-otlet-anyak-napja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply