0
Otthon Vidék és vintage

Vintage étkező körkép

2015. February 6. Friday

Nagyon tetszenek a vintage, country, vidéki stílusban berendezett otthonok, házak, lakások. Sokkal jobban szeretem, mint a futurisztikus, túl modern bútorokkal ékesített lakásokat. Azért a vintagenek is van határa nálam, amikor a már túl kopott bútorok, lepattogzott székek is bekerülnek a képbe, ott már én inkább fognék egy smirgli papírt és bizony neki látnék, hogy új külsőt kapjon a bútor. Hiszen van a vintage, és van az amit annak hívunk, de valójában ütött, kopott ócskaság. Nem hiszem, hogy jó egy olyan szekrénybe pakolni, ami szétszedi a pulcsi szálait amikor megpróbálod kiszedni, vagy ráülni egy olyan fém szerkezetes székre, amit már félig a rozsda evett meg, és mikor a fa asztalt letörölnéd, és a tisztulás helyett szálka áll az ujjadba.

De nem is erről szerettem volna írni, hiszen most egy sor vintage, vidéki stílusú étkezőt hoztam nektek. Bár még csak épphogy kibújtak a hóvirágok, de hamarosan a tavasz olyan hirtelen fog berobbanni, és vele együtt a tavaszi nagytakarítás, megújulás vágya is, hogy már most jó inspirálódni, gyűjtögetni az ötleteket.

vintage-etkezo videki-etkezo szines-letisztult-etkezo rusztikus-etkezo romantikus-etkezo otthonos-etkezo oszi-etkezo lakerendezes-etkezo fa-etkezo etkezo-otletek etkezo-inspiracio egyszeru-etkezo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply