Vintage, hangulatos dolgozósarok – dolgozz otthonról

Vintage, hangulatos dolgozósarok – dolgozz otthonról

Mióta egyre többet dolgozom itthonról, egyre jobban igénylem a saját dolgozósarkot. Van egy különlegessége annak, hogy mindig máshol kötök ki a laptopommal, ugyanígy van ez a tanulnivalókkal is. Sokszor egy semleges, új környezetben jobban jön az ihlet, kevésbé terelődnek el a gondolataim. Néha az étkező asztalt bitorolom hetekig, majd a kanapét találom a legkényelmesebbnek, majd jön a hatalmas dolgozószékünk, szobabiciklin kinyomtatott jegyzetekből tanulás, ágyban gépelés, lépcsőn olvasás. Berendeztünk egy külön dolgozószobát tavaly, majd azon kaptam magam, hogy maximum csak mérgelődöm, hogy a töltő már megint az emeleten maradt és már 2 helyen voltak a jegyzetek szétpakolva. Akkor felszámoltuk azt a szobát. Az asztal, szék ugyanott áll, de már csak porfogó, és virágtartó.

Most viszont ismét “hontalannak” érzem magam. A kedvenc helyem az étkező kezd kissé kényelmetlenné válni. Az egyik széken állandóan a könyveim, irataim tornyosulnak, a gépemet hol el kell tenni, hol ide cipelem, hol oda, hiszen néha rendeltetésszerűen is használnánk ezt az asztalt. A szokásos számítógép asztal, kihúzható klaviatúra tartóval kombináció már nem elégít ki, egy igazi dolgozó sarokra vágyom, ami egyben csinos, vintage, hangulatos. Minimális komolysággal, hogy azért az otthoni munka végzés súlyát éreztesse velem, de mégse legyen iroda jellegű, és tökéletesen illeszkedjen a nappalinkhoz, mert hogy oda tervezem bezsúfolni.

Összegyűjtöttem jó néhány képet, most már 2 hete vadászaton vagyok, nem szeretnék méregdrága asztalra költeni, így kivárok. A hetekben felkeressük a hétvégén is nyitva tartó bolhapiacokat és vintage bútorboltokat, lehet vár ott rám egy kincs, nem bánom én ha kopott, a DIY dolgozósarok amúgy is úgy lenne a tökéletes, ha magam újíthatnám fel a tartozékokat is.

Az egyik szempont hogy világos legyen, így az ablaknál lesz, legalább kifelé is tudok nézelődni. Nézzétek, ilyen stílusú vintage dolgozósarokra gondoltam, ezek közül bármelyiket elfogadnám.

vintage-iroasztal-dolgozoszobaba

vintage-iroasztal vintage-fiokos-dolgozoasztal vintage-dolgozo-sarok vintage-dolgozóasztal szemelyes-dolgozoszoba kek-dolgozo-sarok hangulatos-dolgozoszoba dolgozoszobba-stilusok dolgozo-sarok dolgozosarok-stilus dolgozosarok-szemelyreszabva dolgozoszoba-ihlet dolgozo-szoba-stilus dolgozosarok

képek forrása

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers