0
Vidék és vintage

DIY zsákanyag dekoráció – inspirációs ötletek

2014. July 25. Friday

A vintage és a DIY dolgok kapcsán jutott eszembe, hogy milyen jó dolgokat lehetne készíteni zsák anyagból. Múltkor a turiban láttam a „vigyed, nem kell semmire” kupacban egy halom ilyen anyagot. Ezért (is) jók a turik, kincsekre lehet bukkanni, ami másnak lom, az nekem akár aranyat is érhet. Az egyik kedves rokonunknak van egy olyan képessége, hogy szerintem mindenben meglátja a felhasználhatóság egy másik módját. Amikor kilóra osztogatták a ruhákat nagyon olcsón, ő megvett egy bő, összevissza rakott szoknyát, 800 csipkés alsószoknyával és láss csodát a végeredmény egy csodaszép drapéria lett, amivel ujjá varázsolta a házat, míg ugyanennek az anyagnak az ára a méteráru boltban nem is mondom mennyibe került volna.

Nekem mindig szükségem van rá, hogy kutakodjak, nézelődjek a neten és így inspirálódjak, majd ezek után már tudom mi az, amit keresek a boltokban. De van, hogy megveszek egy két filléres dolgot, mert tudom, hogy jó lesz majd valamire, és általában pár hónapon belül tényleg nagy hasznukat is veszem.

Így van ez a zsákanyagokkal is, bár azt hiszem ennek inkább ősszel, télen van itt a „szezonja” de nekem most jutott eszembe, így megosztok pár ötletet veletek, hogy ha éppen van ilyened, akkor nehogy kidobd, használd fel. Tudod a saját készítésű lakberendezési dolgok sokkal otthonosabbá varázsolják környezeted és ezekkel a DIY ötletetekkel akár még saját készítésű ajándék ötlettáradat is bővítheted.

Nagyon tetszenek a zsákanyagból készült díszpárnák, a tárolók, főleg egy kis csipkével kombinálva. A vintage hatás tagadhatatlan, bele szerettem.

zsakanyagbol-taska zsakanyagbol-parna zsakanyagbol-kep zsakanyagbol-ajandek vintage-karacsony vintage-tarolo vintage-viragtarto vintage-zsakanyag zsakanyag vintage-diy vintage-cipo vintage-bortarto vintage-ajandek-taska sajta-keszitesu-parna diy-ajandek

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tislerics Tímea 2017. May 28. Sunday at 08:32

  Sziasztok!
  Zsákszövetet lehet rövidáru boltban is kapni. Az egyik ilyen bolt, akiktől online is lehet rendelni: rofosbolt.com (Budapest) és a másik textil turkáló (így kell rákeresni, Dányban vannak).

  Timi

 • Reply Docsi 2015. January 7. Wednesday at 09:53

  Szia Györgyi!
  Tudnál nekem adni pár tippet, hogy melyik turikban lehet olcsón ilyen zsákszövetre bukkanni? Hatalmas segítség lenne! 🙂
  Előre is köszi!

  • Reply Codrean-Mágyel Györgyi 2015. January 14. Wednesday at 05:44

   Szia! Sajnos nem tudok konkrétumot írni, de sztem inkább a kilós turikban érdemes próbálkozni, mint a nagyobbakban. Ha valakinek van ötlete, akkor ne tartsa magában! 🙂

  Leave a Reply