0
Otthon Vidék és vintage

Pöttyöse a virágossal – ízlés a szabályok mögött

2014. September 27. Saturday

Emlékeztek még az örök szabályra? Csíkosat pöttyössel tilos, vagy épp a virágoshoz egyszínű dukál.

Az a jó a mai világban, hogy a szabályok eltörlődnek, változik a világ, vissza térnek a 80-as évek. Már nem kirívó, ha érdekes színeket, és mintákat összekombinálsz, de a lakberendezési tárgyak tekintetében is látszik, hogy olyan harmóniában tud együtt lenni a pöttyös a virágossal, a kockás a csíkossal. Nekem tetszenek ezek a kombinációk, tetszik ez az „íz világ”. Te hogy vagy vele? Elég bátor vagy, hogy megkeresd a harmóniát a minták kavalkádjában?

Természetesen a határt érdemes megszabni, hiszen van különbség az ízléses és giccses, a kacéran hóbortos és az elfuserált között. Az egyensúlyra törekedj, és ne próbálj mindent, ami külön-külön tetszik egymás mellett felsorakoztatni.

Én nagyon szeretem a mintás dolgokat, de az egyszerűség is éppoly vonzó. Van, hogy a könyvespolcunkon, a kandalló tetején sorakoznak a díszek, képkeretek, virágok, csecsebecsék, néha besokallok és mindent elpakolok, és csak 1-2 dolgot hagyok elől.


harmoniku-diszekm mintas-pottyos pottyos-diszes pottyos-szines pottyos-viragos viragos-izleses viragos-kockas-nyul viragos-pottsos virag-potty virag-potty-harmoniképek forrása

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply