0
Utazás

Őszi piknik – használd ki, ha jó az idő

2014. September 26. Friday

Van már programod hétvégére? Ha nincs, akkor pakold fel a családod, ragadd meg a párod, barátnőket és piknikezzetek a szabadban. Kiránduljatok egy nagyot, sétáljatok a friss levegőn, szedjetek őszi faleveleket, terméseket, amikből otthon nagyon jó diy dekorációkat készíthettek. Ne felejtsetek el egy két zacsit vinni az összegyűjtött kincseknek.

Mi kerüljön a piknik kosárba? Bármi amit szeretsz. Ha hűvösebb az idő, akkor termoszban finom tea, és ha van melegen tartó dobozod, akkor akár főtt ételt is kicipelheted magatokkal. De nagyon praktikusak a jól zárható üvegben tárolt saláták, sült husik, szendvicsek, apró sütik, gyümölcsök.

Ami nem hiányozhat az a pléd, és a jó kedv. Élvezzétek a napsugarak erejét, a csodás őszi időt, és töltődjetek fel a hétvégén. A gyerekeknek vigyetek frizbit, labdát, egyéb szabadtéri játékokat, sőt egy növény-állat határozót is érdemes beszerezni, és magunkkal vinni, illetve egy távcsövet.

Akkor se maradjon ki az őszi piknik az életedből, ha nincs erdő, domb, hegyvidék a közelben, kis kosárral a karodon, hátizsákkal a hátadon a közeli parkba, vagy akár a kertbe is kisétálhatsz, és élvezheted a szabadban töltött időt. Valahogy meg van a maga különlegessége annak, ahogy a földön ülve falatozzuk el az ebédünket., majszoljuk a szendvicset, és kutakodunk, mit rejt még az uzsi doboz.

stilusos-piknik romantikus-piknik piknik-takeaway piknik-csomagolas oszi-piknik-otletek oszi-piknik osszel-piknik country-piknik

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply