0
Karácsony

Karácsonyi ajtódísz – kreatív ötletek karácsonyra

2014. November 29. Saturday

Most már nyugodtan kiteheted a karácsonyi ajtódíszedet. Ha ügyes voltál, akkor csak elő kell venned a tavalyit, kicsit helyre pofozni, és már fel is lógathatod, ha mindig friss alapanyagokkal – fenyő, tuja, borostyán, magyal- dolgozol akkor fél óra alatt állíts össze egy szépet. de ha szeretnél, akkor idén készíts egyet tobozból, vagy vesszőből, és el is teheted jövőre. A természetes ajtódíszek nagyon jól mutatnak bárhol, akár a bejárati ajtón kívül, vagy akár a lakásban bárhol. Nem kötelező kintre tenni, de jól néz ki, ha már a bejárat is ünnepi díszben pompázik.

Hoztam pár inspiráló ötletet, amiket nemrég találtam, és nekem nagyon tetszettek, mint karácsonyi ajtódíszek. A legegyszerűbb, ha már van egy meglévő kör alapod és azzal dolgozol, de vesszőből magad is hajtogathatsz, vagy körbe nézhetsz a bolhapiacon. Erre a terméseket, a fenyő ágakat, az apró díszeket, masnit már csak rá kel tűzdelni, vagy a legtartósabb, ha ragasztó pisztollyal dolgozol.

ajtodisz-bogyostoboz-ajtokoszoru termeszetes-ajtodiszek magyal-ajtodisz fenyo-ajrtodisz egyszeru-ajtodisz ajtokoszoru-egyszeruen ajtodisz-vesszobol ajtodisz-termesekbol ajtodisz-otletek

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply