0
Karácsony

Karácsonyi ajándék cimkék

2014. December 16. Tuesday

nyomtathato-ajandek-cimke

Töltsd le

Szeretek ajándékot csomagolni, nem tartozom azok közé akiknek ez púp  hátára, lehet azért, mert anyukám nagyon profi volt benne mindig is, és megtanította, hogy valójában nem is nagy ördöngösség. Ami nekem a karácsonyi ajándékokról nem hiányozhat, az a csomagoló papír, egy szép szalag masnival, és az ajándék címke. Sőt, van hogy apró levélkét is mellékelek mellé személyes üzenettel, mert szeretem szavakba önteni az érzéseimet, persze ezekkel általában csak a nagyon közeli családtagokat traktálom. Készítettem pár nyomtatható karácsonyi ajándék címkét. úgyhogy még van időd kinyomtatni és mindenkinek megcímezni, az ajándékokhoz párosítani.

 karacsonyi-ajandek-cimke-nyomtatas

Töltsd le

Ha tetszett, és megosztanád másokkal is, akkor kérlek, csak a bejegyzés linkjét oszd meg, és innen bárki, bármikor letöltheti ingyenesen, saját felhasználásra.

Letöltése egyszerű, csak kattints a linkre, a megjelenő képen jobb klikk, kép mentése másként, mentsd el a számítógépeden oda ahova szeretnéd, és már nyomtathatod is. Ha többet nyomtatsz akkor sincs semmi baj, tedd el jövőre, és akkor már nem kell ezzel bajlódni.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply