0
Húsvét Otthon

Húsvéti dekoráció az asztalon

2015. March 25. Wednesday

Ha már így közeledik a húsvét, és mi is itthon maradunk idén, úgy gondoltam készítek valami szép asztaldíszt és kicsit tavasziasan, húsvétosan fogom arra a pár napra dekorálni az asztalt. A húsvéti dekorációkat már most, vagy a hétvégén érdemes kitenni, elkészíteni, hogy gyönyörködhessünk is benne egy kis ideig, ne csak abban a pár napban. Így hangolódni is sokkal könnyebb, és picit megújul az otthonod, ami valljuk be mindig olyan örömteli. Legalábbis én még azt is szeretem ha picit máshova tologatom a bútorokat, vagy felcserélem a díszeket.

Mi kerüljön a húsvéti asztalra? Bármi aminek köze van a húsvéthoz és a tavaszhoz. Tojások, nyuszis, csirkés dolgok, virágok, és lehetőleg legyen élénk, vidám színű. Virágok közül számomra a leghúsvétosabb a tulipán – a nárcisz sokszor elnyílik addigra, viszont nálunk sokszor ilyenkor van orgona, és anyák napjára elnyílik- barka, bármilyen kerti virág, és természetesen az aranyfa. Én egészen 1 évvel ezelőttig abban a tudatban éltem, hogy aranyesőt szoktunk haza vinni, és vázában virágoztatni, és az út szélén a csodálatos sárgában pompázó bokor az aranyeső vagy esetleg aranyvessző. Tudtátok, hogy nem? Az aranyeső és az aranyvessző teljesen másképp néz ki, és amit mindenhol látsz az bizony az aranyfa.

Összegyűjtöttem pár inspirációs ötletet a húsvéti asztaldíszhez, remélem ti is tudtok belőle ötletet meríteni.

07f8f2adc290fde2d47f3b84683f6d7a asztaldisz-husvet asztaldisz-husvetra csodaszep-husveti-dekor egyszeru-husveti-dekor husveti-asztal.disz husvetiasztal husveti-asztal-dekoracio Easter eggs in cups with spring flowers on white background husveti-asztalra husveti-svedasztal husveti-tulipan

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply