0
Anyák napja Harmónia

Anyák napi ajándék ötletek

2015. April 12. Sunday

Május első vasárnapja Anyák napja. Az egyik legkedvesebb ünnep, amikor az édesanyákat és nagymamákat megajándékozhatjuk, egy nap, ami az övék, amikor még egy kis extra figyelmet szentelhetünk nekik. De ne felejtsd el, hogy nem csak ezen a napon kell kedveskedni.

Összegyűjtöttem pár aranyos ötletet, arra az esetre, ha tanácstalan vagy mivel lepd meg édesanyádat. Anyák napi ajándék ötletek, amiket elkészíthettek a gyerekekkel a nagyinak. Házi készítésű anyák napi ajándékok, de össze állíthatsz egy kisebb anyák napi tematikus csomagot is.

A gyerekekkel készítsetek DIY papír üdvözlő kártyát, írjatok bele személyes üzenetet, és egy kis anyák napi verset.

anyak-napi-diy

A DIY anyák napi ajándékok közül is válogathatsz. vegyél egy csomag gombot, vagy vedd elő a gombos dobozt, és készíts belőle képet. Ajándékozhatsz házi készítésű szappant is. Nagyon finom illatúakat lehet készíteni, természetes alapanyagokból.

anyak-napi-ajandek anyak-napi-ajandek-otlet

Ha virággal lepnéd meg édesanyádat, inkább cserepes virágot válassz, mert az biztosan sokáig, akár évekig is szép marad. Ne felejts el egy kaspót is venni mellé, és csomagold be szépen, ízlésesen.

anyak-napi-virag

Ha nincs időd, vagy nem szeretnél saját készítésű ajándékokat gyártani, akkor készíts egy ajándékcsomagot. Nem kell sok pénzt költened rá, csak tényleg legyen személyre szabott a tematikus anyák napi ajándék. Ha édesanyád szereti a körmeit festeni, szereti a kozmetikumokat, szereti vagy szeretné kényeztetni magát egy kicsit, akkor egy szépség csomaggal lepd meg. Körömlakkok, luffa szivacs, finom illatú tusfürdő, testápoló.

anyak-napi-ajandekotlet

A tea kedvelő édesanyáknak nagyon tökéletes egy csodaszép termosz, vagy épp egy teás kanna/bögre, finom, különleges teával.
anyak-napi-ajandekok

 képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply