0
Vidék és vintage

Otthonos étkezők – vintage inspirációs ötletek

2016. May 27. Friday

Nagyon szeretem a lakberendezési magazinokat, oldalakat. Bevallom, ha most szabad kezet – és pénzt- kapnék és egy teljesen csupasz, saját házikót kellene berendeznem gondban lennék. Na jó, nyilván megoldanám a problémát, de nagy fejtörést okozna, hogy egyes szobákat, lakrészeket mégis milyen bútorokkal ékesítsek.

Olyan sok jó ötletet láttam már az évek alatt, és mindig csak ámulok, bámulok, és persze vágyakozom, egészséges irigykedéssel, és igyekszem hasznosítani jó néhány ötletet, és inspirálódom. Persze tudom, hogy a legtöbb netre feltöltött kép, és a magazinok oldalain látható házak, lakások direkt fotózáshoz lettek berendezve és sokszor nem is igazán praktikusak a mindennapokhoz, de valljuk be, mikor látunk egy ilyen szép képet mondjuk egy konyháról, vagy étkezőről, nem azt figyeljük, hogy vajon a fűszereket, lábasokat, tányérokat, lisztet el tudnám pakolni praktikusan, szépen?

A vintage, a kicsit vidéki, country stílus áll hozzám közelebb, így a következő inspiráló ötletek sem éppen az ultramodern, hightech vonalat fogják követni! Hajrá hölgyeim, gyűjtsétek az ötleteket, és kezdődhet a dekorálás.

vintage-etkezokis-lakas-etkezo etkezo-vintage etkezo-tippek etkezo-otletek etkezo-lakberendezes etkezo-konyha etkezo-inspiracio etkezok-tippek etkezo-country etkezo-berendezese etkezo-berendezes

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply