0
Otthon Vidék és vintage

Színek és hangulat – lakberendezés inspiráció

2014. July 17. Thursday

Vannak napok, amikor extrán elkél a kedvesség, amikor kicsit nehezebb jó kedvre derülni. Itt Írországban, az időjárás az ami nagyon rá tudja nyomni a hangulatunkra a bélyegét, persze csak ha hagyjuk. Erre rájön még egy lapáttal a kialvatlanság, egy két megoldandó feladat amihez nincs kedvünk, és már tálcán is kínálkozik a rossz kedv.

A kialvatlanság ellen egy kis relaxálással és jó nagy alvással tehetünk, a kellemetlen, unalmas feladatokat jobb ha rövidre zárjuk, minél hamarabb túlesünk rajta. Az időjárást viszont megváltoztatni nem tudjuk. Vagy legalábbis ahhoz sokat kellene jelenleg utaznom, hogy melegebb éghajlaton találjam magam. De a színek ebben is sokat segíthetnek. Találtam is pár olyan nagyon jó, színes lakberendezési tippet. A sok színnel mindig az volt a gondom, hogy nagyon harsányak, és ízléstelenné, papagájossá varázsolja otthonunkat. Rájöttem, ez nem igaz, ha ügyesek vagyunk az erős színek is képesek harmonikusan megférni egymás mellett, harsányak, de pont amennyire kell, és felvidítanak, még egy borongós napon is.

kek-szinu-lakas szines-asztal szines-konyha szines-lakasok szines-lakberendezes szines-nappali szines-otthon szines-otthon-lakberendezes szines-szekek szines-tapeta

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Török Lilla 2018. December 18. Tuesday at 09:50

    Jajj, egyszerűen imádom ezeket a vidám, bohém helyiségeket! Apránként én is csinosítgatom a házat. A nyári konyhámban például van egy ilyen kis vízmelegítőm, ehhez szeretnék valami stílusban passzoló dizájnt. Amint jobb idő lesz, neki is látok!

  • Leave a Reply