0
Karácsony Otthon

Adventi koszorú 2016 – a kevesebb több

2016. November 19. Saturday

Minden évben azt hiszem, hogy már olyan sok fajta adventi koszorús képet töltöttem fel, hogy jövőre már biztosan nem lesz új, és minden évben tévedek.

Idén is maradtam a DIY vonalnál, és olyan egyszerű adventi koszorúkat válogattam össze, melyeket könnyű elkészíteni, és különböznek a hagyományos kerek forma, fenyő ág rá, masni, toboz, 4 gyertya, gyöngyök…kombinációktól. Nekem tetszenek, és van köztük olyan amit tényleg az utolsó nap is pikk pakk össze lehet állítani. Halkan megjegyzem, hogy már csak 1 hét és itt van az utolsó nap. November utolsó hétvégéjén már meggyújtjuk az első adventi gyertyát.

Mi már évek óta szakítottunk a hagyományos kinézettel, a hivatalos lila és rózsaszín gyertya, vagy legalább 1 különböző hagyományt már nagyon régen nem ápoljuk.

Kapcsoljatok karácsonyi zenét, főzzetek egy finom forró csokit/forralt bort, gyújtsatok alá a párologtatónak, és kezdjetek el hangolódni. Mi nagyon szeretjük a Karácsonyt és éppen ezért amint lehet az ünnepi dekoráció is felkerül, hogy ne csak 1-2 hétig tartson a karácsony!

diy-adventi-koszoruszep-adventi-koszoru adventi-koszoru-tippek vintage-adventi-koszoru gyors-adventi-koszoru egyszeru-adventi-koszoruadventi-koszoru-teascseszeben adventi-koszoru-otletek adventi-koszoru-2016

képek forrása : pinterest

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sárközi réka 2016. December 14. Wednesday at 12:17

    ez nagyon tetszik nagyooon jo ötletek köszi az ötleteket 🙂

  • Reply sárközi réka 2016. December 14. Wednesday at 12:16

    ez nagyon jooo

  • Leave a Reply