0 items 0Ft
Karácsonyi gyertyás dekoráció – egyszerű, de nagyszerű

Karácsonyi gyertyás dekoráció – egyszerű, de nagyszerű

Nagyon szeretem a gyertyákat, karácsonykor ez főleg elengedhetetlen. Párologtatók, mécses tartók, fények mindenhol, olyan szép ez, és a korai sötétedés miatt, legalább ki is tudjuk élvezni.

Kicsit DIY, kicsit vintage a kollekció, amit most hoztam, válogattam, de pont ezért tetszik. Ha van otthon pár gyertyád, poharad, csészéd, egy kis csipke, masni, ezmegaz, akkor percek alatt nagyon szép dekorációt kreálhatsz.

Némelyik ajándékba sem utolsó. Nálunk persze idén már felejtős a lépcsőre helyezett kis lámpás, amiben gyertya ég, a dohányzó asztal is csupasz, és mindenhol, ami egy 20 hónapos kicsi keze által elérhető, ilyen elemes, pislákoló gyertya van. Az ablakban ezeket nem piszkálta eddig, pedig eléri, mert alacsony a párkány, de 2 napja rájött, hogy a kis mélynyomóra felmászni mekkora buli, és onnan le lehet reptetni anya díszeit az ablakból, úgyhogy ismémt újratervezés 😀 Már izgulok a karácsonyfa miatt.
vintage-gyertyatarto sajat-keszitesu-dekoracio-karacsonyra karacsonyi-gyertya-disz karacsonyi-gyertya-dekor karacsonyi-diy-gyertya horgolt-gyertyatarto gyertyatarto-karacsonra gyertyas-dekoracio-karacsonyra gyertyas-asztal-disz gyertya-karacsonyra gyertya-dekor-karacsony granatalmas-gyertya diy-gyertyatarto-karacsonyra diy-karacsonyi-gyertyatarto

képek forrása

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Website Designing Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers