0
Karácsony

Karácsonyi gyertyás dekoráció – egyszerű, de nagyszerű

2016. December 16. Friday

Nagyon szeretem a gyertyákat, karácsonykor ez főleg elengedhetetlen. Párologtatók, mécses tartók, fények mindenhol, olyan szép ez, és a korai sötétedés miatt, legalább ki is tudjuk élvezni.

Kicsit DIY, kicsit vintage a kollekció, amit most hoztam, válogattam, de pont ezért tetszik. Ha van otthon pár gyertyád, poharad, csészéd, egy kis csipke, masni, ezmegaz, akkor percek alatt nagyon szép dekorációt kreálhatsz.

Némelyik ajándékba sem utolsó. Nálunk persze idén már felejtős a lépcsőre helyezett kis lámpás, amiben gyertya ég, a dohányzó asztal is csupasz, és mindenhol, ami egy 20 hónapos kicsi keze által elérhető, ilyen elemes, pislákoló gyertya van. Az ablakban ezeket nem piszkálta eddig, pedig eléri, mert alacsony a párkány, de 2 napja rájött, hogy a kis mélynyomóra felmászni mekkora buli, és onnan le lehet reptetni anya díszeit az ablakból, úgyhogy ismémt újratervezés 😀 Már izgulok a karácsonyfa miatt.
vintage-gyertyatarto sajat-keszitesu-dekoracio-karacsonyra karacsonyi-gyertya-disz karacsonyi-gyertya-dekor karacsonyi-diy-gyertya horgolt-gyertyatarto gyertyatarto-karacsonra gyertyas-dekoracio-karacsonyra gyertyas-asztal-disz gyertya-karacsonyra gyertya-dekor-karacsony granatalmas-gyertya diy-gyertyatarto-karacsonyra diy-karacsonyi-gyertyatarto

képek forrása

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply