0

Érezd Magad Jól és Én

erezdmagadjol-vintage-bemutatkozas

 

Bemutatkozás – Picit Rólam
Codrean-Mágyel Györgyi vagyok, mondanám, hogy 1986 óta, de valójában 2013 augusztusa óta viselem új nevem büszkén, hiszen ekkor mentem férjhez. Nő, Feleség, Anya, Testvér, Barát.

A mindennapjaim a szokásos keretek között zajlottak, szép családban, Tatabányán, majd főiskolás éveimet Budapesten töltöttem, ahol 2008-ban gyökeres fordulatot vett az életem. Az év utolsó napján ugyanis Írországba költöztem, a rövidebb távú tervekből hosszabbak lettek, így jelenleg is a Smaragd-szigeten élünk a családommal. Itt kezdtük el közös életünket, sokat utaztunk, összeházasodtunk és családot alapítottunk. A sokak számára nem hétköznapi külföldi élet nekünk hétköznapivá vált, viszont számos új dolgot tanított, és egy teljesen más szemléletmódot tárt fel előttünk. Szerencsés vagyok, mert Norbert – férjem- mindenben támogat, ennek is köszönhető, hogy jelenleg egy álom megvalósításán dolgozhatok, és itthon lehetek kisfiúnkkal, Bencével, aki 2015. Április 20-án tette szebbé ezt a világot.

Pár évvel ezelőtt kezdtem blogolni az egészséges életmódról, majd szárba szökött az erezdmagadjol.hu és itt folytattam tovább az információ gyűjtést és megosztást. A blog, és ez az oldal tökéletesen felnyitotta a szemem, tanított, és segített, hogy eljussak arra  a pontra ahol jelenleg állok.

tn_IMG_9676e2012-ben itt Írországban Táplálkozási Tanácsadó lettem, ezzel végre valóra vált az álmom, hogy elkezdhettem azzal foglalkozni, ami tényleg érdekel, úgy segíthetek másoknak, ahogy igazán szeretnék, példát mutatva, és tanácsokat adva. Szerencsésnek tartom magam, mert bár hosszú évek alatt, de megtaláltam azt ami igazán érdekel és hiszem, hogy kemény munkával, de sok-sok jó kedvvel, pozitív hozzáállással és egy tökéletes társsal olyan életet teremthetünk amilyenre igazán vágyunk.

Nem tudok felmutatni 20+ kilós fogyást, de azt elárulhatom, hogy amikor ebbe bele vágtam, épp 2 hónap alatt híztam 8 kilót, és 10 kilóval mutatott többet a mérleg mint most. Nagyon hízékony, nehezen fogyó ember vagyok, viszont ez úgy válik előnyömre, hogy egészséges, tudatos táplálkozással, sok mozgással kordában tudom tartani a súlyom. 10 kilóval voltam több akkor is, amikor a szülőszobára tartottunk. Megtapasztalhattam, hogy milyen egy egészséges, kiegyensúlyozott, mozgással teli várandósság, és hogyan lehet mindezt megtartani egy pici gyerek mellett is.

Szeretek főzni, de nem ám akárhogyan, szinte csakis egészséges, cukormentes, szénhidrát csökkentett fogások, sütemények kerülnek nálunk az asztalra, a reform konyha az én világom, ahonnan a finomított szénhidrátokat évekkel ezelőtt száműztük – nem fanatikusság, csak egyfajta tudatosság, amit megszerettünk- így receptjeim nem csak egészségesek, de diétásak is, néha még laktózmentesek is.

Szeretem a jó fejlesztő könyveket, érdekel a vintage és country világ, egy bimbózó szerelem ez úgy érzem, egyre jobban magával ragad a modern és  a régi keveredése, amolyan romantikus, rusztikus stílusban. Szeretem a praktikus dolgokat, és a harmóniát, szeretek társaságban lenni, de az egyedüllétet is nagyon igénylem. Férjemmel szeretünk közösen főzni, fotózni és utazni, és szeretünk a kanapén összekucorodva filmezni is – mióta Bence megszületett én csak 10 percig látok mindent, utána már csak szuszogok, jó mélyen… . Otthonunkban arra törekszünk, hogy a béke szigete legyen, magammal szemben az elfogadás a legfőbb cél, jó úton haladok, sokat dolgozom érte.

Nagy szerelem még számomra a futás, mondom ezt úgy, hogy eddig csak egyetlen futó versenyen vettem részt. Évek óta tart ez a kapcsolat, kikapcsol, feltölt, lefáraszt, hol többet-hol kevesebbet futok, de az elmúlt években mióta mérem is a futásokat, már 4000 km-t lenyomtam. Ösztönöz, szeretem.

Miért Érezd Magad Jól?

Pár évvel ezelőtt, mikor megfertőzött a blogolás világa, és útnak indítottam első blogomat, nem igazán tudtam miről is szeretnék írni. Az első blogcím ami eszembe jutott az Enjoy Yourself-Érezd Magad Jól volt.  A blog pedig pont erről szól, hogy hogyan érezd magad jól, és hogy én hogyan érzem magam jól.

Kezdetben teljesen tárgyilagos, tény adatokkal teli oldalt szerettem volna létrehozni, de hamar rájöttem, hogy nem az én világom az, így az Érezd Magad Jól személyes hangvételt kapott, úgy döntöttem nyitok a világ felé, megmutatom magam, magunkat, és személyes példánkkal szerettetem meg Veled is az egészséges életmódot és mutatom be azt a világot amiben én élek. Az Érzed Magad Jól nem egy egyszerű blog, viszont egyszerűen dolgozom fel a témákat amik érdekelnek, mert azt vallom nem kell túlbonyolítani mindent. Olvashatsz egészséges életmódról, egészséges táplálkozásról, mozgástudatosságról, sok-sok diétás, egészséges receptet találsz és az általam kedvelt vintage, country stílus, életérzés is teret tör magának. Olvashatsz érzésekről, találhatsz motivációs cikkeket és hétköznapi ötletek, miközben megismerhetsz engem, családom, és életem egy részletét, ami nem feltétlenül különlegesebb bárki más életénél, számunkra mégis a legszebb és legkülönlegesebb.

Kapcsolat

Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre az info@erezdmagadjol.hu oldalon, legyen szó személyes vagy épp az oldallal kapcsolatos kérdésekről, észrevételekről.

Online Táplálkozási tanácsadásomra itt jelentkezhetsz, és ha hirdetni szeretnél, mert az mindig jól jön, a médiaajánlatom is rendelkezésedre áll.

Természetesen, ahogy anyukám mondaná a “neten is fent vagy”-ok, így a következő helyeken biztosan rám bukkanhatsz.

FacebookGoogle-plusInstagramPinterestRSSTwitter

 

 

képek: www.pinterest.com

No Comments

Leave a Reply