0
Vidék és vintage

Hangulatos kertvárosi otthon

2014. January 11. Saturday

Egy nagyon kedves blogra bukkantam nem túl rég. A town and country living blogon található ötletek között mazsolázgattam, és annyira meg fogott a hölgy otthonának bája. A stílus ahogy berendezte a házat, a szobákat, megtöltötte egyediséggel, melegséggel, a vintage, a vidéki stílus köszön vissza a képekről.

Nekem nagyon tetszik ez a fajta kreativitás, sokkal személyesebbé varázsolja az otthonukat, tényleg egy igazi vidéki stílust vonultat fel a padlótól a plafonig. Mit gondolsz, benned is rejlik ekkora kreativitás, te is meg tudnád valósítani – persze pénz és idő kérdése is, tudom- hogy ilyen összhang legyen a lakásodban, házadban? Nekem az is nagyon tetszik, hogy tényleg a ház minden pontja ugyanazt a stílust képviseli, nem csak egy két dísztárgy, egy két sarok, vagy 1-1 szzoba. Vintage bútorok, vintage berendezési tárgyak, a vidéki életre jellemző használati tárgyak.

 

videki-haz

vintage-stilus vintage-nappali-otlet vintage-nappali vintage-konyha vintage-furdo vintage-etkező videki-konyha-lakberendezes videki-stilus vintage-eloszoba vintage-etkezo-dekoracio videki-konyha videki-haziko videki-haz-bejaratavideki-hallvitage-hall

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jennifer @ Town and Country Living 2014. February 8. Saturday at 19:50

    Hi! Thank you for featuring my home on your blog!

    • Reply Mágyel Györgyi 2014. February 8. Saturday at 20:02

      Hi:) Thanks for your comment. You have lovely home and I wish I would have one like that 🙂

    Leave a Reply