0 items 0Ft
Hangulatos kertvárosi otthon

Hangulatos kertvárosi otthon

Egy nagyon kedves blogra bukkantam nem túl rég. A town and country living blogon található ötletek között mazsolázgattam, és annyira meg fogott a hölgy otthonának bája. A stílus ahogy berendezte a házat, a szobákat, megtöltötte egyediséggel, melegséggel, a vintage, a vidéki stílus köszön vissza a képekről.

Nekem nagyon tetszik ez a fajta kreativitás, sokkal személyesebbé varázsolja az otthonukat, tényleg egy igazi vidéki stílust vonultat fel a padlótól a plafonig. Mit gondolsz, benned is rejlik ekkora kreativitás, te is meg tudnád valósítani – persze pénz és idő kérdése is, tudom- hogy ilyen összhang legyen a lakásodban, házadban? Nekem az is nagyon tetszik, hogy tényleg a ház minden pontja ugyanazt a stílust képviseli, nem csak egy két dísztárgy, egy két sarok, vagy 1-1 szzoba. Vintage bútorok, vintage berendezési tárgyak, a vidéki életre jellemző használati tárgyak.

 

videki-haz

vintage-stilus vintage-nappali-otlet vintage-nappali vintage-konyha vintage-furdo vintage-etkező videki-konyha-lakberendezes videki-stilus vintage-eloszoba vintage-etkezo-dekoracio videki-konyha videki-haziko videki-haz-bejaratavideki-hallvitage-hall

 

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers