0
Diéta és Fogyókúra

Hollywood-i diéta

2011. September 18. Sunday

Napvilágot látott a sztárok diétája. Természetesen Hollywoodról már diétát is elneveztek, így rengeteg sztár próbálta ki és esküszik rá.

A diéta során a legfontosabb, hogy a táplálékkal valókapcsolatunkat megváltoztassuk, és az evést ne mint örömforrást érzékeljük,hanem mint szükségleteink kielégítést. Hiszen kitalálója, Ian K. Smith szerint a hízás egyik fő oka, hogy a táplálékkal próbáljuk gondjainkat kendőzni és pillanatnyi örömöt remélve túlevésbe menekülünk.

Méregtelenítés

A diéta egy szigorú méregtelenítéssel kezdődik, amire azért van szükség, hogy az anyagcserénk felgyorsuljon, a méreganyagok távozzanak. Az első9 nap tehát egy méregtelenítő folyamat lesz, amikor is a nyers, grillezett,vagy párolt zöldségek, gyümölcsök kapják a főszerepet.

Természetesen éheznünk sem kell, hiszen ehetünk hüvelyeseket és tofut is, illetve kis mennyiségben hántolatlan gabonát , zsírszegény tejterméket és tojásfehérjét, de ezeket tényleg csak kis mennyiségben.

A hangsúly itt most a zöldségen és gyümölcsön van.

Tartós súlyvesztés

Amikor a méregtelenítő időszakot befejeztük, emésztőrendszerünk megkönnyebbült, mi is kifújhatjuk a levegőt, hiszen egy könnyebb szakaszhoz érkeztünk.

A sok zöldség és gyümölcs mellé már fogyaszthatunk baromfihúst,halakat és tejterméket.

Félúton

Ha a felesleged felét már sikerült leadnod, továbbléphetsz a következő szintre. Tehát az étkezéseknél növelhető a szénhidrát bevitel. Az összetett szénhidrátokból ebédre köretként fogyaszthatsz már mértékkel.Természetesen a hangsúly azon van, hogy összetett szénhidrátot válassz, így sokáig jóllakottnak érzed magad és a rostok is segítik a fogyást.

A tökéletes egyensúly

Amikor eléred az álomsúlyod, akkor sincs megállás, hiszen ezt meg is kell tartani. Felváltva növelhető a zsírszegény fehérje forrás fogyasztása és a teljes kiőrlésű dolgoké. De ha arra vágysz, hogy mindörökre karcsú és formás maradj, akkor tegyél le arról, hogy újra cukros, finomlisztes dolgokat egyél.

Szállásfoglalás, autóbérlés, repülőjegy, hajósutak kedvező áron.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply