0
Diéta és Fogyókúra

Indul a nagy diéta körkép

2011. September 12. Monday
7 nap, 7 diéta.

A lakosság nagy része küszködik súlyfelesleggel, legyen szó4-5 kilóról vagy több 10-ről, minden esetben szabadulni szeretnénk a feleslegtől. Bár az egészséges életmód a nyerő megoldás, az ember nem mindig tud megálljt parancsolni, és a kilók szépen felkúsznak. Ilyenkor általában gyorsan szeretnénk megszabadulni tőle és neki látunk koplalni, vagy választunk valami divatos diétát. Mielőtt azonban a diéta mellett döntenél, nézd meg,melyik a legjobb és melyiknek mik a hátulütői.

A választott diéta mellé iktasd be a mozgást is az életedbe,kezdj hozzá még ma, napi 30 perc-1 óra és az eredmény nem marad el.

A mozgás és a diéta mellett ne feledkezz meg arról, hogy az eredmény fejben dől el. Először is dőlj hátra, tervezd meg előre, hogy mit szeretnél elérni, hogyan szeretnéd megvalósítani és a legfontosabb, hogy miért.

Mindenképpen olyan célt tűzz ki magad elé, amit valóban el tudsz érni, ne akarj1 hét alatt megszabadulni a teljes feleslegtől, és gondold végig jól, hogy miért akarod. Ha csak egy légből kapott ötletet kergetsz, mert, hogy a szomszéd is lefogyott, akkor a diétád az első körben el fog bukni, hiszen nincs meg a kellő motiváció.

De ha azért szeretnél formába lendülni újra, hogy felvehesd a régi farmered, vagy talán életedben először vehess fel rövidnadrágot, miniszoknyát úgy hogy ne a vastag, narancsbőrös lábakat mutogasd, akkor meg lesz a kellő motiváció. Akaszd ki jól látható helyre a kiszemelt ruhát, vagy tegyél ki képet a régi alakodról és ebből meríts erőt a nehéz pillanatokban.

Indulhat a fogyás?

Kezdd el most. Első körben állj a mérlegre, jegyezd fel a súlyod, majd kapd elő a mérőszalagot és mérd le a derekad, a csípőd, combod. Ezután ne állj mindennap a mérlegre, és ne méregesd magad minden reggel. Maximum hetente állj a mérlegre. Az ideális fogyás hetente 1-15,5 kiló.

Szállásfoglalás, autóbérlés, repülőjegy, hajósutak kedvező áron.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply