0
Utazás

Húsvéti pihenés Bükfürdőn

2012. March 22. Thursday

Igazi feltöltődésre vágysz húsvétkor? Akár az aktív pihenés, akár a kényeztető, pihentető hétvége vonz, Bükfürdő tökéletes választás egy hosszú hétvégére.

Európa egyik legismertebb fürdőkomplexuma mára nemcsak gyógyfürdőjéről híres, hiszen strand- és élményfürdővel is büszkélkedhet. Modern szaunák, 32 medence, csúszdarendszer várja a pihenni vágyókat.

A gyógymedencék és a Medical Wellness Cetrum várja a gyógyulni vágyókat a 32-38 fokos medencéivel. A sportolni, fürdőzni, szórakozni vágyók is jól érezhetik magukat, hiszen a csúszdarendszer 2011-ben fejlesztéseken esett át, így még több élménycsúszda várja a csúszni vágyókat.

Kiemelt szálláshelyek Bükfürdőn

 

A kisgyerekes családok számára is ideális pihenő és nyaralóhely. Gyermekmedence, gyermek játszóház, játszótér és hatalmas pihenőterek szolgálják a kicsik kényelmét.

A mozgás szerelmesei az úszás mellett a különböző sportpályákon mulathatják az időt: strandröplabda, strandkézilabda, tollaslabda, kis focipálya, strandfoci pálya, asztalitenisz.

A szauna részleg átalakítása után, jelenleg 150 fő befogadására alkalmas szauna világ létesült, ahol finn- és infraszauna, gőzfürdő, aroma szauna, kültéri ördög szauna, jacuzzi mellett szauna pihenő, hideg vizes medencék várják az oda látogatókat.

Bükfürdőn nem csak a gyógyvíz segíti a gyógyulást és az egészségmegőrzést, hiszen az orvosi központban szakorvosok ellenőrzése mellett végeznek kezeléseket, állapotfelméréseket. Választhatunk a különböző masszázsok és spa kezelések közül.

A nagy fürdőzések és pihenés közepette a kulináris élvezetekről látványkonyhás étterem gondoskodik.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply