0
Otthon

Vidám nyári dekoráció otthonra

2012. April 25. Wednesday

Szeretnél igazán nyárias otthont? Rendezd át a szobát, takaríts ki, színesítsd otthonod, és válogass ötleteink közül. A napsütés és a színek, anyagok, tárgyak játéka igazi vidám otthont teremthetnek.

Kezd az étkezővel

A baráti, családi ebédek, vacsorák is nyári hangulatba hozhatóak. Használj színes terítőt, sok sok színes virágot. Idén is hódít a sárga, pink, zöld kombinációja. Ha a falad világos , válassz intenzív színű, mintás párnákat, párnahuzatokat, függönyt, és virágokat. A szalvéta színe, a terítő, az étkészlet mind lehetőséget ad, hogy a nyári hangulatot teremts.  A színkavalkád mellett leteheted voksodat egy-két szín mellett is, melynek kombinációjával tökéletes összhang hozható létre. A zöld, barna szín igazán meleggé teszi az otthont, a kék-fehér görögös hangulatot teremt.

A nappali nyári ruhát ölt

Ha fehér bútoraid vannak, egyszerű a dolgod. Válassz melléjük egy sárga, vagy halvány zöld függönyt, drapériát, mintásat, a párnák huzatát cseréld vidám színűre, az asztalra virág kerüljön színes vagy üveg vázában. A növények, nemcsak a virágzóak igazán mediterrán hangulatot teremthetnek. Szerezz be egy pálmát ha rattan bútorod van, a drapéria és függöny színe legyen megegyező, lehetőleg mintás, válassz egy színes lámpát, vagy díszt az asztalra.

Teríts vidáman

Citromokkal, lime-mal, naranccsal bármikor feldobhatod az asztal egyhangúságát. Nem is kell lecserélni a fehér étkészletet, elég ha veszel egy csokor színes virágot, ami az asztal dísze lehet. A sárga, zöld, piros, narancs kombinációjával csakis valami szépet alkothatsz, melyek bármely egyhangú teret, asztalt feldobnak.

Virágokból sosem elég

Ha van saját kerted szedj mindig friss virágot. A nyár tökéletessége, hogy egész évben élvezhetjük a virágok illatát és szépségét, mert mindig találni valamit ami éppen nyílik. A teraszra, erkélyre válassz olyan cserépbe ültethető növényeket melyek egész nyáron virágoznak, de a szobákat se hagyd ki. Akár frissen vágott, akár cserepes virágokkal díszítsd a lakást.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply