0
Szépség és Wellness

Hajfonat nyárra – kislányos és romantikus

2012. May 14. Monday

A gyerekkor egyik nem éppen kedvelt reggeli emléke, amikor muszáj volt megfésülni a hajat és az anyukák csak fonták, csattozták, hogy csinosak legyünk, ne lógjon a hajunk, ne legyünk kócosak. Azonban  a hajfonás nemcsak a gyermekkor egyébként tündéri divatja, felnőttként is csodás frizurát varázsolhatsz vele, amitől a megszokott kiengedett haj, vagy összekötött copf helyett, egy kislányos, vagy romantikus megjelenést érhetsz el.  A frizura divat mindig változik, azonban a fonás örök.

Az egyszerű francia fonásból akár hajpántot is varázsolhatsz magadnak. Egy nyári estén, lenge ruhában ezzel a hajviselettel egy finom, törékeny hatást érhetsz el.

A francia fonás előnye, hogy számos módon használhatod. Befonhatsz egy tincset, az egész hajad, indíthatod fentről, vagy csak a nyakadtól, vagy éppen két oldalról mint a képen is.

Ez az egyszerű és gyors fonat biztos, hogy kordában tartja egész napra a tincseidet. Elegáns és még a szélben sem kell aggódnod, hogy rohanhatsz a mosdóba frizurát igazítani.

A diáklányok kedvence, a dupla fonás, mely kicsit laza, kicsit szétesni látszik, ettől bohókás, és egyedi, Nincs teljesen befonva így a haj többi része előre húzva összekötve maradhat.

Igazi romantikusoknak ajánlanám ezt a vízesés fonást. Egy kellemes vacsora a párunkkal és ez a hajköltemény biztos, hogy nagy hatást fog tenni rá is. Ráadásul elkészítése sem bonyolult és a fonás alatti hullámok izgalmassá teszik.

Ha az egyenes hajat részesíted előnyben, a vízesés fonást elkészítheted így is, az eredmény mindenképpen szép lesz.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply