0
Otthon

5 konyha, amit imádunk

2012. June 28. Thursday

A klasszikus

A klasszikus, modern konyha ismertetőjegye, hogy letisztult formákat, világos színeket, kevés designt tartalmaz, mégis praktikus és imádni való. Ezt a konyhát nemcsak a világos szín és a barna kompozíciója, az anyagok játéka, a szögletes formák teszi egyszerűvé, és szerethetővé. A rengeteg pakoló rész igazán praktikussá is teszi.

 

Bájos konyha

A csinos dolgok sokszor kis csomagolásban érkeznek. A mintás tapéta, a sötét bútorok, padló és hozzá a króm kiegészítők akár sötét hatást is kelthetnének, főként, hogy egy pici konyháról beszélhetünk. A színek és anyagok játéka azonban épp ellenkező hatást ér el.

Tipp: A keményfa padlót, ha átlósan teszed le, növeli a térhatást.

 

Fényes és fehér

Nemcsak egy egyszerű konyha, hanem minden nő álma. A tágas francia ajtó vidéki hatást kelt, mindemellett tágassá és fényessé teszi a teret. A praktikusan kialakított konyha, a kőburkolat elegánssá teszik a nők birodalmát. Természetesen a lakberendező arra is figyelt, hogy a konyha fennmaradó üres részében elhelyezzen egy kanapét, asztalt, ahol akár főzés közben a barátnőddel is cseveghetsz.

 

Legénylakás, legénykonyha

Az igazi legénylakásba illő konyha számos ötletet rejt. A barna és a tégla játéka egyhangúság helyett harmóniát teremt. A szobabútornak álcázott konyhai szekrény, a fogantyú nélküli ajtók, a bárszékes étkező stílusossá teszik a konyhát. A tükör tágítja a teret és egyfajta hangulatot teremt azzal, hogy nincs a falra szerelve.

 

 

A konyha, ami sosem megy ki a divatból

A klasszikus fehér. Fehér szekrény üvegajtókkal, rendezett tányér és pohár sorok, fehér dolgozó felület, fehér kiegészítők. A sötét padlóval tökéletes választás ez a makulátlanul tisztának tűnő ám mégis hangulatos, otthonos konyha. A fehér sosem megy ki a divatból és a legkönnyebb a designváltás, dekorálás ebben a típusú konyhában, hiszen egy színes függöny, terítő és máris más hangulatot teremthetsz, és akár évszakonként cserélheted le ezt a pár kiegészítőt és a konyhád mindig más arcát mutatja.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply