0
Otthon Vidék és vintage

Hálószoba ötletek – találd meg a stílusod

2015. January 20. Tuesday

A hálószoba intim terület. Persze tudom, hogy nem minden lakásban megoldható, hogy legyen külön hálószobád, sokszor a nappalival van egy légtérben, de minden esetben alakíts ki egy olyan sarkot, ami picit mássá teszi. Hoztam pár ötletet, találsz közte modern verziót, teljesen natúr, puritán, vagy minimalista verziót, vagy éppen díszeset, romantikusat és a kedvencem a vintage hálók is feltűnnek. Én nagyon szeretem rendezgetni, csinosítgatni az ötletem, de sokszor érzem, hogy saját kútfőből nem vagyok elég kreatív, mindig szükségem van egy kis inspirációra. Ezért szeretem nézegetni az ilyen szépen berendezett hálószobákról, otthonokról készült képeket, mert nagyon jó ötletbörzét tudok ilyenkor csapni.

Neked mi a legfontosabb a hálószobában? Én szeretem a letisztultságot, mindig is szerettem volna egy olyan intim szférát, ahova csak tényleg én és férjem lépünk be, a mi kis szigetünk. Szerencsére ez meg is valósult, és ráadásul minden zavaró tényezőt amit lehetett kiiktattunk a szobából. Például se tévé, se számítógép nincs a hálószobánkban. Az a fontos, hogy olyan teret alakíts ki a hálódban, hogy te magad jól érezd magad, illetve a párod is. Ha a teljes nyugalmat szeretitek, akkor pateroljatok ki minden elektromos eszközt, ha nem vagytok meg az esti tévézés nélkül, akkor kerítsetek a tévének is helyet. Egy dolog azonban nem hiányozhat, a gyertyák, mindig jó, ha van pár gyertya a hálóban!

cottage-stilus csinos-halo csodaszep-haloszoba egyedi-haloszob fa-haloszoba feher-romantikus-haloszoba haloszoba haloszoba-design haloszobai-inspiracio haloszoba-inspiraciok haloszobak haloszoba-otletek haloszoba-variaciol interesting-beach-bedroom-cottage-canopy-bed-elegant-pretty-ideas-designs-look-sea-side-decor minimal-haloszoba minimalista-haloszoba romantikus-haloszoba tengerparti-haloszoba tereszetes-haloszoba vilagos-haloszoba

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply