Tízmilliószoros nap – Te mire használod?

Tízmilliószoros nap – Te mire használod?

Tudtad, hogy évente 4 darab tízmilliószoros nap van? Ez a tibetiektől ered, a nagy buddha napokat hívják ők így. 2012.07.23-án, azaz ma van idén a 3. ilyen napunk, így figyelj a gondolataidra, cselekedeteidre, érzelmeidre, mert amit ma teszel, ma gondolsz, ma érzel, az 10milliószorosan fog hatni az életedre, a további sorsodra a tibeti tanok szerint.

Nem hiszel benne? Azért egy próbát mindenképpen meg ér. Gondolj arra, hogy mindenképpen jobban fogod érezni magad, ha valami jót teszel, ha a célod felé haladó úton egy lépést megteszel, ha kedves vagy, ha mosolygós, és ha még tízmilliószorosan is fog hatni, akkor csakis jól járhatsz vele.
Gyűjtsd össze hosszú és rövid távú terveidet. A munkában tegyél egy lépést előre afelé, amit el szeretnél érni, kezdj bele egy nehéz munkába, olvass, tanulj, légy kedves a párodhoz, mondd el neki, mennyire szereted, többször is egy nap. Ha tehetitek, estére szervezzetek közös programot. Ha már gyerekeitek is vannak, akkor legyen együtt az egész család békében és szeretetben. Egy esti közös vacsora, játék, jó hangulat elengedhetetlen ma.

Gondold végig, mit szeretnél elérni az életben, hol szeretnél tartani 1 hónap múlva, 1 év múlva, 5 év múlva. Meditálj, relaxálj, és légy nyugodt, legyél kedves az emberekhez.

A tízmilliószoros napon nem csak a jó fog megsokszorozódni, a rossz cselekedeteink, a rossz gondolataink is éppúgy 10 milliószorosan fognak kihatni az életünkre. Úgyhogy ne feledd, ma rosszra gondolni tilos!

Alakítsd, úgy a napod, ahogy te szeretnéd, és ha tetszik, csináld ezt holnap és azután is, irányítsd te az életed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Social Media Icons Powered by Acurax Social Profile Design Experts
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers