Ajándék dobozka wc papírból- kreatív karácsony

Ajándék dobozka wc papírból- kreatív karácsony

Nincs ajándékötleted karácsonyra? Szeretnél valami egyedit? Készítsd el kedvenc ajándék dobozodat. Apró ajándékokhoz tökéletes választás, és már önmagában a dobozka is díszként funkcionál. Akár tévézés közben, egy borongós decemberi estén vagy gyerekekkel délután egy tökéletes program.

Amire szükséged van az ajándék dobozhoz

Wc papír guriga, vagy konyhai papírtörlő gurigája

Faragasztó

Kis darab karton

Színes, vagy fa erezetes mintájú papír

Egy díszmadár (hobbiboltban, virágboltban beszerezhető), vagy bármilyen más állatka, kisangyal

Egy fészek, vagy egy kis fenyőág

Hó spray

A gurigánk a doboz alapja, ahhoz, hogy le tudjuk könnyedén zárni a két végét, egy másik gurigából vágjunk le kb 1centi széles darabot, és ezt ragasszuk az alap guriga belsejébe, a végeitől picit beljebb.

Ragasztózzuk be az egész gurigát, és a méretre vágott díszítő papírt ragasszuk rá. Akár egy szép szalvétát is választhatunk (ez esetben szalvéta ragasztóval érhetünk el tökéletes eredményt). A fa kéreg mintás papír tökéletes választás lehet a saját készítésű ajándékhoz.

A kartonpapírunkból vágjunk akkora méretű kört, ami pontosan illeszkedik a guriga végeibe. Ezért volt szükségünk rá, hogy a belsejébe ragasszunk még egy kört, hiszen a doboz egyik vége nyitható lesz, és így a kör tökéletesen illeszkedni fog a gurigába ám nem esik bele.

A kivágott kört ragasszuk rá a guriga egyik végére, majd kívülről kenjünk rá ragasztót és szórjuk meg átlátszó és fehér glitterrel, ugyanígy kenjük meg picit a guriga felső részét és szórjuk meg azt is picit a dekoráló elemünkkel. A másik körformára vágott karton közepére ragasszunk egy pici gombot, melyet meg lehet fogni és így ki tudjuk majd nyitni a dobozt.

A pici madárfészket fújjuk le hó sprayvel, a madarakat is glitterezzük, és ragasszuk fel őket a dobozra.

Ha megszáradt próbáld bele a záró fedelet, hogy megfelelően illeszkedik-e.

Tökéletes ékszertartónak, apró bonbonoknak, vagy éppen önmagában is nagyon szép, ötletes, kézzel készített ajándék karácsonyra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Social Media Icons Powered by Acurax Web Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers