0 items 0Ft
Vidéki konyhák bűvöletében

Vidéki konyhák bűvöletében

Milyen csodálatos is a lakberendezés, amikor a határt csak a képzelet szabja.

A vidéki stílusú konyhák hangulata magával ragadó, szinte érezni az illatokat ahogy a konyhára nézel. A vidéki stílusnál a fa dominál és a természet színei, keveredik a fa és a tégla, a fehér és a sárga árnyalatai. A régi, kopott bútoroktól sem kell megválnod, elég, ha felújítod őket, hiszen a vintage, vidéki stílusnál minden megengedett, sőt a hangulat annál rusztikusabb minél több az ilyen “régiség”.

A bútorok mellett kötelező kiegészítőként sorolható fel a vidéki konyhákban a fonott kosarak, a kerámia edények és vázák, virágok, és ha szerencséd van, te is örököltél egy régi kávé darálót, vagy öntött vas konyhai berendezési tárgyat a nagyitól. Ha nincs, ne bánkódj, a bolhapiacon biztos rábukkanhatsz egy-két gyöngyszemre.

country-style csaladihaz-konyha kek-konyha-stilus konyha-butor-videk konyhak-videk
rusztikus-konyha rusztikus-lakberendezes vidéki-konyha-stilus videki-stilus-konyha videki-stilusu-konyha videki-style vintage
vintage-lakberendezes vintage-lakberendezes-otletekTetszettek a képek? Szereted a country stílust? Nézz körül otthon, alakítsd át konyhád tetszésed szerint, hogy még nagyobb öröm legyen a főzőcskézés.

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers